Dan Dreisig

Jurist og ejendomsadministrator

MEDARBEJDER

Dan Dreisig

Ejendomsadministrator, jurist, partner

Dan Dreisig - Ejendomsadministrator - ØENS Rådgivningshus

Dan er ansat som ejendomsadministrator og jurist i ØENS. Han har ansvaret for den daglige administration af sin egen portefølje af boligforeninger. Dan bistår desuden sideløbende med forefaldende juridiske opgaver i huset, herunder andelsboligforeningers vedtægter og undervisning.

Dan er teamleder for et af ejendomsadministrationens fem teams. Som teamleder har han blandt andet ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, feriekoordinering og ansvaret for, at teamet arbejder mod ØENS fælles servicemål. Dan er teamets go-to-person, og han fungerer som talerør til tilknyttede regnskabsmedarbejdere og nærmeste leder.

Inden Dan kom til ØENS, arbejdede han som jurist hos Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), hvor han forestod rådgivning og undervisning af medlemsforeningernes bestyrelser. Dan har således årelang erfaring med boligforeninger - særligt andelsboliger. Dan er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2015. Han har arbejdet i ØENS siden august 2017.

Privat nyder Dan godt selskab, en god diskussion og et godt måltid mad – og han bruger gerne sin tid på dette. Dan drager ofte ud i den danske natur for at finde ingredienserne til sin mad og leder særligt gerne efter svampe. Dan nyder desuden at rejse – både til nær og fjern.

KONTAKTOPLYSNINGER

(+45) 3246 4639

(+45) 3246 4646

Lergravsvej 59, st.

2300 København S

Tilmeld nyhedsbrev