‘Great Place To Work’-certificeret

Vi er blevet ‘Great Place To Work’-certificeret! Vi kan slet ikke få armene ned. Kun for at kramme hinanden.

Henover sommeren har vi gennemført to medarbejderundersøgelser – en intern og en ekstern – og de peger begge i samme retning: ØENS-kulturen er unik!

Vi er utroligt glade og stolte over, at vi er blevet Great Place to Work-certificeret. Resultatet fra undersøgelsen er overvældende. Dét at blive anerkendt af såvel medarbejdere som certificeringsvirksomheden, Great Place To Work, gør at vi er ved at revne af stolthed!

Et stort og stolt tak til ØENS-familien. Tak fordi I er jer og gør det I gør. Hver eneste dag!

Vi har lavet en video til alle jer, der ønsker at høre mere om, hvem vi er og hvad vi står for 😉 Læs mere om vores certificering her.

Videoen er produceret af Benjamin Mann-Nakel.

Herunder kan I læse nogle af vores yndlingscitater fra medarbejderundersøgelsen:

  • ”Der er plads til at fejle – fejl er noget, vi lærer af”
  • ”Hver gang nogen oplever noget positivt, så bliver det anerkendt. Selv små sejre bliver fejret”
  • ”Du kender dine kolleger. Du spiser frokost med din chef, og du fester med din chef”
  • ”Jeg har bare lov til at være mig”
  • ”Man kan have et liv. Det skal ikke kun være arbejde”
  • ”Der bliver lagt mærke til én”
  • ”Som kandidat troede jeg at ØENS prøvede at oversælge stemningen i huset. Men det gjorde I slet ikke. ØENS virkede som et behageligt sted at være – med meget omsorg. Jeg følte lidt, at jeg blev interviewet til at være en del af familien”
  • ”Jeg har fået en buddy, og vi kalder hinanden kælenavne. Se dét er rigtig familiefølelse og god pingpong”
  • ”Vi er ikke bange for at nogen tager ØENS ånd fra os, for den er unik og bare noget der er, uden at blive italesat. Samhørighed. Vi løfter i flok. Vi har hinandens ryg. Ubetinget kærlighed – man er elsket lige meget, hvordan man gør. Du bliver accepteret for den du er. Det er noget særligt at få lov at være med. Det er vigtigt for ledelsen, at man passer ind. At man har lyst til at være en del af en familie. Det handler også om at give noget selv. Jeg har det ikke godt med bare at være en brik i et spil. Der var mulighed for at udvikle mig selv både fagligt, men også personligt. Jeg føler at man bliver lidt udvalgt. Om jeg er sammen med min familie derhjemme eller her, er lige godt. Vi er agile og jeg føler at vi bliver spurgt. Vi accepterer at noget skal til, for at vi alle sammen kan være her.”