Hvorfor blive Ejendomsadministrator?

Laura Broberg Christiansen og Helena Højvang greb i dag den enestående mulighed, at underholde og oplyse 3 udvalgte klasser på finansøkonomuddannelsen på Copenhagen Business Academy, om dét at arbejde som Ejendomsadministrator. Her fortalte de bl.a. om arbejdet som ejendomsadministrator hos ØENS ejendomsadministration, andelsoverdragelser og finansieringsmuligheder i forbindelse med byggesager osv.

En stor tak skal lyde til de studerende på finansøkonomuddannelsen – og til Copenhagen Business Academy for at skabe gode virtuelle rammer, og give os muligheden for at dele ud af vores interesse og glæde for ejendomsadministrationen.

Hårdt arbejde betaler sig

Laura og Helena har selv kickstartet deres karriere som Ejendomsadministratorer i ØENS Ejendomsadministration – de startede som studentermedhjælpere og kom sidenhen i praktik i ejendomsadministrationen. Her blev de lært op af ØENS erfarne ejendomsadministratorer, og erfarede hurtigt at der var højt til loftet, plads til udfoldelse og ambitiøse tanker – og altid tid til grin og godt humør med ØENS kollegaer.

Laura og Helena er selv uddannede Finansøkonomer, og studerer nu på EjendomDanmarks EA-uddannelse, hvor de dygtiggøre- og efteruddanner sig inden for de praktiske og nære problemstillinger, der knytter sig til ejendomsadministration.

Helena og Laura er jordnære, og har et højt fagligt niveau – og så rummer de lige netop de kvaliteter, der kræves af en dygtig ejendomsadministrator.

Deres høje faglige niveau og smittende humør, er blot nogle af grundende til at de begge sikrede sig jobbet som Ejendomsadministratorer i ØENS. I dag har de hver især det daglige administrative ansvar for deres egen portefølje af andels- og ejerforeninger – hvor de bl.a. har ansvaret for følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af overdragelsesdokumenter
  • Afregning af andelsboligsalg
  • Deltagelse i budgetmøder og generalforsamlinger
  • Aflægge forbrugsregnskaber
  • Registrering af ejerskifte
  • Diverse administrative opgaver i forbindelse med foreningernes daglige virke

Vi er glade og stolte af at have dem med ombord, og håber at de har været med til at plante et spirende ejendomsadministrator-frø hos nogle af de studerende i dag.