Amager Advokater slår sig sammen med ØENS Advokatfirma

Amager Advokater slår sig sammen med ØENS Advokatfirma

ØENS Advokatfirma fortsætter sin vækststrategi

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at Amager Advokater bliver lagt sammen med ØENS Advokatfirma pr. 1. februar 2023.

Advokaterne Mette Bozard Larsen og Anders Larsen, der har drevet Amager Advokater i langt over 35 år, har besluttet at tiden er inde til at benytte de mange synergier og udviklingsmuligheder, der er i at være i en større virksomhed.

“Begge firmaer har igennem årene haft et tæt samarbejde og et godt kollegaskab, så det bliver næsten som at komme hjem”: siger Mette, og Anders tilføjer “både kunder og samarbejdspartnere vil få glæde af, at der fremover kan tilbydes en bredere vifte af specialiserede og værdiskabende juridiske tjenester og større ekspertise inden for flere felter.”

ØENS Advokatfirma er en del af ØENS Rådgivningshus, hvor vi har en bred palette af økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til hhv. ejendomme, SMV og private i DK.

Hvad betyder sammenlægningen for mig som klient?

Alle Amager Advokaters nuværende kunder og sager følger med over til ØENS Advokatfirma og vil blive betjent af enten Mette eller Anders, eller deres dygtige sekretær Anita Hansen, der også bliver en del af ØENS Advokatfirma.

Sammenlægningen betyder at ØENS Advokatfirmas klienter nu vil have adgang til en bredere vifte af juridiske specialister og eksperter, da de nu kan drage fordel af den kombinerede erfaring og ekspertise fra begge vores firmaer.

Vi glæder os til at fortsætte vores arbejde sammen, for at hjælpe vores klienter med deres juridiske behov.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os enten pr. telefon eller mail på 32464646 – info@oadv.dk. Mette, Anders og Anita håber at deres nuværende kunder vil tage godt imod forandringen, og glæder sig til at vise de nye forhold frem til både kunder og samarbejdspartnere.