Lisa Lykke-Kielberg, Advokat, ØENS Advokatfirma
Lisa Lykke
Advokat, associeret partner
Afdeling: Advokatfirma

Lisa er advokat og associeret partner hos ØENS Advokatfirma og er ansvarlig for ØENS privatretsafdeling og complianceafdeling, herunder familie- og arveret, fast ejendom, ansættelsesret og compliance (GDPR, ESG og hvidvasklovens regler). Lisa bistår således ØENS kunder inden for alle familie- og arveretlige spørgsmål, herunder udarbejdelsen af testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter m.v. Videre bistår Lisa vores kunder indenfor køb og salg af fast ejendom.

Derudover er Lisa ansvarlig for ØENS HR og complianceafdeling, som bistår små og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder og kommuner om problemstillinger inden for alle grene af arbejds- og ansættelsesretten samt indenfor compliance, hvor hun arbejder både eksternt og internt med persondataret (GDPR), hvor hun sikrer, at vores klienter overholder reglerne i persondataforordningen, samt overholdelse af ESG og hvidvasklovens regler. Lisa har en stærk kommerciel og selskabsretlig forståelse, efter at have arbejdet med corporate commercial i mange år, og tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed. Lisa er selv iværksætter og har stiftet og drevet eget selskab, hvilket i høj grad bidrager til denne forståelse.

Lisa er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har flere års erfaring fra andre advokatkontorer og offentlige myndigheder. Videre har Lisa i mange år arbejdet som frivillig i Københavns Retshjælp og har undervist på det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet.

Privat bor Lisa på Amager med sin familie og bruger gerne weekender og ferier på samvær og rejser med dem.

Mød hele teamet