Johan Iversen Møller, Advokat, ØENS Advokatfirma
Johan Iversen Møller
Advokat
Afdeling: Advokatfirma

Johan er advokat i ØENS Advokatfirma. Johan rådgiver primært indenfor byggejura med særligt fokus på entrepriseret i forhold til indgåelse af entreprisekontrakter, spørgsmål om mangler, forsinkelser og ekstraarbejder, førelse af rets- og voldgiftssager samt udbudsretlige og konkurrenceretlige spørgsmål relateret til byggeri. Johan rådgiver også indenfor erhvervslejeret, herunder markedslejesager, indgåelse af lejekontrakter og tvister om opsigelse og ophævelse af lejemål.

Johan har en fortid i Dansk Byggeri samt som sagkyndig medlem af Klagenævn for Udbud. Han har således et indgående kendskab til byggeriets forhold. Johan holder gerne kurser og oplæg for virksomheder og foreninger om byggejura.

Privat bor Johan i Sverige med sin hustru og 3 børn. Han bruger helst sin fritid ude i naturen, gerne med et bygge-selv-projekt eller sammen med familien i haven eller på en skovtur, hvor der plukkes kantareller. Når der skal mere fart på, slår Johan sine folder på fodboldbanen på det lokale Old Boys hold.

Mød hele teamet