Jesper Lett, advokat, øens advokatfirma
Jesper Lett
Advokat
Afdeling: Advokatfirma

Jesper tiltræder som advokat hos ØENS Advokatfirma den 1. juli 2024.

Jesper er advokat hos ØENS Advokatfirma, hvor han håndterer et bredt spektrum af civile sager. Han fører blandt andet sager relateret til erhvervsret, erstatningsret, injurier og forældreansvar, samt specialiserede sager inden for uddannelses- og forskningssektoren. Ud over sin praksis inden for civilret har Jesper opnået omfattende erfaring som forsvarer og bistandsadvokat i straffesager, hvilket også har givet ham bred indsigt i udlændingeretlige problemstillinger.

Jesper har stor forståelse for klientens behov for tilgængelighed og lægger vægt på at møde sine klienter i øjenhøjde, uanset klientens baggrund og uanset om det drejer sig om civile sager eller straffesager. Jesper har tidligere boet i udlandet i flere omgange og har opbygget et stort internationalt netværk samt en god indsigt i de udfordringer, som mennesker fra forskellige kulturer kan støde på i Danmark. Jesper taler dansk som modersmål samt engelsk og tysk på professionelt niveau og spansk på dagligdagsniveau.

Jesper bor i København N med sin datter og deres hund. Ud over samvær med familie og venner og gåture med hunden, går fritiden med at følge med i samfundsforhold, rejse, fotografere, løbe, se film, læse bøger og meget andet.

Mød hele teamet