Sådan er det at være trainee hos ØENS

Inden Rasmus Schøne blev Ejendomsadministrator, var han ejendomsadministratortrainee her hos ØENS. Interviewet er lavet i april 2022.

Rasmus Schøne arbejder primært med administration af andelsboligforeninger og ejerforeninger. Rasmus er færdiguddannet Finansøkonom og startede hos ØENS som ejendomsadministratortrainee i juni 2022. Inden hans ansættelse som trainee var han både studentermedhjælper og senere i praktik hos ØENS. Vi stillede for nyligt Rasmus en række spørgsmål om, hvordan det er at være trainee, og om hvordan han synes det er at arbejde hos ØENS. Læs hvad Rasmus svarede i interviewet nedenfor. God fornøjelse.

Hvorfor har du valgt at være ejendomsadministratortrainee? Hvad er det ved faget, du synes er spændende?

Under mit uddannelsesforløb som Finansøkonom besluttede jeg mig for at søge studiejob og praktikplads i ejendomsadministrationsbranchen. Det gjorde jeg, da mine interesserer spænder bredt, og jeg ønskede et varieret og alsidigt job med plads til både at nørde tal, at fordybe mig i fortolkning af vedtægter og lovgivning, men også kundekontakt og rådgivning. Som ejendomsadministrator arbejder jeg altså både med jura, økonomi, forsikring og kommunikation. Netop kommunikation og rådgivning er en vigtig del af dagligdagen som administrator, hvilket reflekteres i, at vi her hos ØENS går op i at yde rådgivning i øjenhøjde, hvilket kræver en tæt og tryg dialog mellem os og vores kunder.

Hvor længe har du været ejendomsadministratortrainee i ØENS?

Jeg har været trainee i ØENS siden starten af 2022, og har haft min egen portefølje af ejendomme siden marts 2022. Inden jeg startede mit traineeforløb, var jeg henholdsvis studentermedarbejder og praktikant i sammenlagt et år.

Hvilke arbejdsopgaver får du lov til at varetage i ØENS?

Mine arbejdsopgaver spænder bredt. Til daglig administrerer jeg mine egen portefølje af ejer- og andelsboligforeninger. Hertil falder der helt naturligt en stor række forskellige og meget varierede opgaver. Fx bogføring af fakturaer, gennemgang af regnskaber, udarbejdelse af andelsoverdragelsesaftaler, opkrævninger, håndtering af forsikringssager og korrespondance/samarbejde med bestyrelser, beboere og eksterne samarbejdspartnere. Bare for at give nogle få eksempler på, hvilke arbejdsopgaver en typisk hverdag kunne bestå af.
Til sidst skal man ikke glemme generalforsamlingssæsonen i foråret som er fuld af regnskabsmøder, korrespondance med revisorer, bestyrelser og selvfølgelig generalforsamlinger, hvor jeg ligeledes får lov at være tovholder på alt dette for foreningerne i min portefølje.

Synes du, at du får nok ansvar? Hvis ja, hvad betyder denne tillid så for dig?

Jeg synes jeg får rigtigt meget ansvar. Ledelsen udviser stor tillid til os. Jeg er sådan set helt selvadministrerende ift. min egen ejendomsportefølje, og er selv ansvarlig for at søge hjælp i mit team, når jeg har behov for det. Der er altså ingen chef der står og ”micro-manager” hvad jeg laver eller lignende. Den tillid til mig – både som person og som medarbejder – betyder alverden for mig, og den gør det til en fornøjelse at gå på arbejde.
Hos ØENS er der generelt en meget flad ledelsesstruktur, og jeg oplever gang på gang, at min feedback, i alle lag i ledelsen, bliver taget seriøst, overvejet og implementeret.

Hvorfor synes du, at det er fedt at være trainee? Hvad er det ved arbejdet, du kan godt kan lide?

Jeg er rigtig glad for at have min egen portefølje af ejendomme og alsidigheden i mine arbejdsopgaver. Jeg oplever ikke at der er den store forskel på at være ejendomsadministrator eller ejendomsadministrator-trainee. Arbejdsopgaver og ansvar er det samme. Den primære forskel, er at jeg selvfølgelig stadig er under oplæring, og jeg derfor oftere søger hjælp og sparring hos mine kollegaer.
Derudover er kundekontakten og rådgivningsaspekterne, som sagt, store dele af arbejdet, og begge dele er noget jeg virkelig sætter pris på. Hver eneste dag får jeg mails eller opkald, med nye henvendelser eller problemstillinger, som tvinger mig til at være i konstant faglig udvikling. Med andre ord er der aldrig to dage der er ens. Samarbejdet med bestyrelserne i de forskellige foreninger i min portefølje, er også noget jeg værdsætter højt. Da bestyrelsen – ud over ens kollegaer selvfølgelig – er ens nærmeste samarbejdspartnere.
Derudover er det rigtig vigtigt for mig, at jeg som trainee får rig mulighed for at blive ved med både at videreudvikle og -uddanne mig. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at jeg udover mit daglige arbejde, også starter på EjendomDanmarks EA-uddannelse til september. Samtidig begynder jeg også igennem ØENS til august med, efter eget ønske, at få undervisning i RPA-projekter fra en RPA-konsulent, med henblik på at lære at automatisere mere trivielle arbejdsopgaver.

Hvordan oplever du ØENS som arbejdsplads? Hvordan er stemningen her på kontoret?

ØENS er en arbejdsplads, hvor medarbejder trivsel og udvikling er i centrum. Ledelsen viser os stor tillid, og vi får masser af ansvar – men jeg er heller ikke i tvivl om, at det er okay at fejle.
Jeg har nogle af de sødeste kollegaer man overhovedet kan forestille sig, og vi har et stærkt sammenhold både arbejdsmæssigt, men også privat. Det afspejler sig også i stemningen på kontoret, som altid er god – også når der er travlt.

Er ØENS et sted du kunne forestille dig at arbejde, når du er færdig som trainee?

Uden tvivl. Jeg håber også at det fremgår af mine tidligere svar, at jeg er enormt glad for mit arbejde hos ØENS – Og for fællesskabet, og muligheden for fortsat at udvikle mig både fagligt og menneskeligt.

Ville du anbefale andre at påbegynde et traineeforløb. Hvis ja, hvorfor?

Jeg vil bestemt anbefale andre at starte som trainee – i hvert fald hvis det er her hos ØENS.
Jeg synes ejendomsadministrationsbranchen er en super spændende branche at arbejde indenfor – især hvis man kan lide økonomi, jura og kundekontakt. Jobmulighederne i branchen er gode, og det ansvar, den frihed, de erfaringer og de muligheder for videre fagligudvikling og sparring som jeg får gennem mit traineeforløb her hos ØENS kan kun anbefales.