Kenneth Gudmundsson, Advokat, ØENS Advokatfirma
Kenneth Gudmundsson
Advokat (L), stiftende partner
Afdeling: Advokatfirma

Kenneth Gudmundsson er uddannet advokat og ejendomsmægler og oprindelig stifter af ØENS Advokatfirma A/S og senere medstifter af ØENS Rådgivningshus.

Kenneth har møderet for landsret og har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med bolig, ejendom og administration, herunder som stifter af andelsboligforeninger samt rådgiver i forbindelse med opløsning af andelsboligforeninger med henblik på salg af foreningens ejendom.

Kenneth har praktiseret som advokat siden 2000 og har gennem mere end 20 år rådgivet erhvervsvirksomheder samt deltaget som bestyrelsesmedlem og rådgivet dem ved bl.a. salg, generationsskifte, udvikling og afvikling. Kenneth har mange års erfaring med at bistå iværksættere, små og mellemstore virksomheder gennem de forskellige faser i virksomhedens livscyklus.

Kenneth beskæftiger sig i dag primært med køb/salg af ejendomme og virksomheder og forretningsudvikling.

Privat er Kenneth gift med Ida, som er ansvarlig for HR hos ØENS Rådgivningshus. Kenneth er personligt selv iværksætter og har gennem årene stiftet og driver adskillige virksomheder og ejendomsporteføljer ved siden af advokatgerningen. Kenneth bruger gerne sin fritid på rejser samt golf og deltager aktivt i flere bestyrelser og advisory boards. Endvidere er Kenneth mangeårigt medlem og tidligere præsident i Amager Rotary Klub.

Mød hele teamet