John Kahlke, advokat (H), øens advokatfirma
John Kahlke
Advokat (H)
Afdeling: Advokatfirma

John tiltræder som advokat hos ØENS Advokatfirma den 1. juli 2024.

John er advokat i ØENS Advokatfirma. Han arbejder med et bredt spektrum af sager inden for erhvervs- og strafferet, hvor han yder juridisk bistand og rådgivning til virksomheder og  organisationer, både i dansk og international sammenhæng. En del af sagerne vedrører immaterialret og konkurrenceret. Han behandler af historiske grunde en del dødsboer og yder bistand i forbindelse med køb, salg og udvikling af fast ejendom og infrastruktur.

I de senere år har John bistået klienter i retssager samt sager for Naturklagenævnet, Klagenævnet for udbud, Voldgiftsinstituttet og Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed.

John rådgiver og fører retssager for klienter i Grønland, har en vis indsigt i grønlandske retsforhold og en stor interesse for inuit-kulturen og dens tekniske og kulturelle bidrag til livet i Arktis.

John har praktiseret som advokat siden 1981. Han fik møderet for landsret i 1981 og møderet for Højesteret i 1986. Før han kom til ØENS Advokatfirma, var John partner i Koch/Christensen Advokatfirma i 20 år. John valgte at skifte til ØENS for at blive en del af et bredere og mere dynamisk team, der kan møde de udfordringer, som professionen står over for, og stadig praktisere med overskud og godt humør.

Privat bor John på Islands Brygge med hustru og hund. John er beriget med to børn, et bonusbarn og fire børnebørn, som han lærer meget af. Efter mange år som en entusiastisk sportsudøver har John, siden han fyldte 60, begrænset sine udfoldelser til svømning, cykling og vandreture. John har siden 2012 været medlem af Folkekirken for Internationals og Vesterbro Sogns Menighedsråd.

Mød hele teamet