Jacob Bonderup, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Jacob Bonderup
Ejendomsadministrator (EA), partner
Afdeling: Boligforening

Jacob arbejder som Ejendomsadministrator i ØENS. Han er superbruger af UNIK Bolig4 og har ansvaret for sin egen portefølje af ejendomme og tager sig af den daglige administration af disse. Han sørger for den daglige kontakt med foreningerne og løser desuden arbejdsopgaver som udarbejdelse af ejer- og debitorskifter, mæglerbesvarelser, forbrugsregnskaber, adkomsterklæringer og diverse administrative ad hoc-opgaver.

Jacob er teamleder for et af ejendomsadministrationens fem teams. Som teamleder har han blandt andet ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, feriekoordinering og ansvaret for, at teamet arbejder mod ØENS fælles servicemål. Jacob er teamets go-to-person, og han fungerer som talerør til tilknyttede regnskabsmedarbejdere og nærmeste leder.

Jacob har en Finansbachelor fra Cphbusiness, og har været ansat i ØENS siden februar 2017. Jacob flyttede fra Jylland til København i 2014, og bor i dag i Holbæk med sin lille familie. Jacob bruger gerne sin fritid på at løbetræne, og har de seneste tre år løbet CPH-maraton og CPH-halvmaraton. Målet er at løbe et maraton i udlandet.

Mød hele teamet