Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Vi tager vores ansvar seriøst

Som ejendomsadministration har vi et ansvar – et ansvar, som vi tager meget seriøst. ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, og det betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi efterlever de etiske normer, fordi vi respekterer vores kunder, fordi vi ønsker at værne om ejendomsadministration som selvstændigt erhverv, og fordi vi ønsker at stille høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik.

Ejendomsforeningen Danmarks etiske normer omfatter en bred vifte af forskellige principper. Vi mener, at alle opridsede hensyn og normer er lige vigtige, og vi efterlever naturligvis dem alle. Men i særdeleshed princippet omhandlende ejendomsadministrationens håndtering af kundens betroede midler ligger os på sinde. Du har måske hørt, at et administrationsselskab for nylig blev politianmeldt, som konsekvens af at have misbrugt betroede midler. Selskabet blev øjeblikkeligt ekskluderet som medlem hos Ejendomsforeningen Danmark. For at sikre gennemsigtighed, har alle vores foreninger adgang til og mulighed for at følge med i deres økonomi. Det kan ske via deres foreningshjemmeside.

Vi ønsker at understrege, at vi tager vores ansvar seriøst. Vi sætter en ære i at administrere, drive og udvikle Jeres ejendomme. Og det skal ske på et etisk ansvarligt grundlag. Dét er et princip, vi aldrig går på kompromis med. Og vi ønsker, at alle vores kunder føler sig sikre, når de betror deres midler til os.

Tilmeld nyhedsbrev