Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår

18. december 2020

Kommunikation

Året går på hæld, og i dag er det sidste fredag inden juleferien. Traditionen tro skulle året have været afsluttet med en julefrokost for hele kontoret, men da dette ikke kan gennemføres i år, afholder vi i stedet en virtuel “fællesfrokost” over Teams, hvor vi julequizzer og ønsker hinanden en glædelig jul. Inden da vil vi gerne takke samarbejdspartnere og kunder for et godt samarbejde i det forgangne år (et lidt anderledes ét af slagsen), hvor I har været med til at gøre lidt mere end det almindelige muligt. Den fleksibilitet I og vores medarbejdere har udvist, vidner om at vi kan – og vil være fortrøstningsfulde for 2021. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med jer i 2021

2020 har været et begivenhedsrigt år her i ØENS. Mange nye medarbejdere er kommet til, mens andre har sagt farvel for at prøve kræfter på andre arbejdspladser. Også nye kunder og foreninger har søgt mod os, og det er vi selvfølgelig glade for og stolte over – det vidner om, at vi lykkes med det arbejde, vi laver hver eneste dag. Tidligt i år måtte vi erkende, at vi med vores voksende medarbejderstabel, atter måtte gentænke kontorplanløsningen. I 2019 udvidede vi vores domicil med en ekstra etage, og det har vi i dén grad haft gavn af i år. De ekstra etagemeter betyder at vi kan fortsætte vores ØENS-vækst i 2021, og byde endnu flere nye medarbejdere velkommen i vores lækre og lyse kontoromgivelser.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi ses i 2021.

Vi gør opmærksom på, at kontoret holder lukket fra den 21. december til den 03. januar – begge dage inklusiv.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til en sag, så kan du finde kontaktoplysningerne på den/de respektive medarbejdere her. Vær opmærksom på at svartiden kan være længere grundet juleferie.

Tilmeld nyhedsbrev