Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

I dag fylder vi 16 år

Der er flere gode ting at fejre i dag. Udover, at det i dag er den 1. december og julemåneden officielt er startet, er det i dag også ØENS’ fødselsdag. For præcis 16 år siden i dag blev virksomheden stiftet af Kenneth Gudmundsson. Dengang hed virksomheden Ørestadens Advokatfirma og holdt til i den tidligere isenkræmmerforretning på Kastruplundgade i Kastrup. I dag hedder vi ØENS og vi er vokset betydeligt i størrelse. I dag er vi 37 medarbejdere, og vi holder hjemme i vores lyse og venlige kontor på Lergravsvej 59.

Men selvom ØENS er vokset, og stadigvæk har vokseværk, er de værdier, som virksomheden i sin tid blev stiftet på, fortsat uændrede. Vi ønsker stadig at gøre en forskel for vores kunder i vores arbejde. Og vi tror stadig på, at rådgivning i øjenhøjde, er den bedste rådgivning. Vi dyrker og værdsætter stadig den gode stemning med medindflydelse og ejerskab – og vi tror stadig på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere.

Tillykke med fødselsdagen til ØENS og alle vores medarbejdere. Vi glæder os til mange gode år i fremtiden. Og til alle jer andre; glædelig 1. december.

Tilmeld nyhedsbrev