Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Vi byder velkommen til nye foreninger

Så blev det december. Og med december følger nye foreninger i ØENS Ejendomsadministration. Denne gang er vi så heldige at kunne byde velkommen til fire andelsboligforeninger.

Vi byder velkommen til A/B Aktiv Kirkegårdsvej/Hveensvej, der omfatter 20 boliger, og som I kan se et billede af ovenfor. Vi byder velkommen til A/B Bentzonsvej 35, der råder over 10 boliger. Vi byder velkommen til A/B Rosenørns Allé 53-57, der kommer med 24 boliger. Og vi byder velkommen til A/B Sølvgade 28 og 28A, der består af 13 boliger.

Vi er glade og stolte af, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Velkommen ombord. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 140 boligforeninger og 40 udlejningsejendomme. Er din forening den næste? Kontakt os på info@oadv eller på telefon 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Læs mere om ØENS Ejendomsadministration og få et tilbud her.

Tilmeld nyhedsbrev