fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye foreninger og ejendomme

9. juli 2021

Kommunikation

Den 1. juli kunne ØENS Ejendomsadministration glæde sig over at få nye foreninger, ejendomme, gårdlaug og ejendomsselskaber i administration. Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger og ejendomme. Vi glæder os til samarbejdet. Velkommen ombord til:

  • Ejendomsselskabet Sandkajen – 67 lejeboliger, beliggende på Sandkaj 7-9 i Nordhavn.
  • E/F Christmas Møllers Have – 76 ejerlejligheder og det tilhørende parkeringslaug med 81 p-pladser.
  • A/B Søren Norby – 10 andelsboliger og 5 erhvervslejemål, beliggende på Amagerbrogade 130 og Søren Norbys Alle 2.
  • E/F Andreas Bjørns Gade 1 & Brobergsgade 3 beliggende på Christianshavn med 23 ejerlejligheder.
  • Gårdlauget af 1/7-1993 på Østerbro.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 185 boligforeninger og 70 udlejningsejendomme. Er din forening eller ejendom den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Er din forening eller investeringsejendom den næste, vi skal byde velkommen til? Lad Bjørn eller Kristian give dig et uforpligtende administrationstilbud ⬇️

Tilmeld nyhedsbrev