Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye foreninger

7. marts 2022

Kommunikation

Det er forår, himlen er blå og vi skal byde velkommen til en ny forening i ØENS Ejendomsadministration.

Den 1. marts kunne vi byde et hjerteligt velkommen til den lokale andelsboligforening A/B Sognefjorden 2-10, Gullandsgade 6, Brydes Allé 7 – med i alt 69 andelsboliger.

Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 180 boligforeninger og 80 udlejningsejendomme.

Er din forening eller investeringsejendom den næste, vi skal byde velkommen til? Lad Bjørn eller Kristian give dig et uforpligtende administrationstilbud ⬇️

Tilmeld nyhedsbrev