fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye foreninger

15. oktober 2021

Kommunikation

Vi indleder efteråret med at byde velkommen til 3 nye lokale foreninger i ØENS Ejendomsadministrationen. Hjerteligt velkommen til:  

  • A/B Polensgade 12-14. En skøn andelsboligforening med 17 andelsboliger, der lægger lige rundt om hjørnet fra ØENS-kontoret. Vi har fornøjelsen af at administrere flere foreninger i netop dén gård, og vi er glade for også at administrere jeres forening nu.
  • E/F Parmagade 2A, 2C og 4. Foreningen bor i en unik nyere ejendom, der er tegnet af Dorthe Mandrup Arkitekter – og som har givet form til noget så specielt som en hybrid mellem et supermarked, en sportshal og en række gårdhavehuse 😊
  • E/F Amagerbrogade 202. En herlig ejerforening med 3 boliger og en erhvervsejerlejlighed, hvor Café 202 ligger i dag.

Velkommen til jer alle. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 180 boligforeninger og 77 udlejningsejendomme. Er din forening den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Er din forening eller investeringsejendom den næste, vi skal byde velkommen til? Lad Bjørn eller Kristian give dig et uforpligtende administrationstilbud ⬇️

Tilmeld nyhedsbrev