Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye foreninger og ejendomme

12. marts 2021

Kommunikation

Det er forår. Sneen falder og det rusker i træerne. Selvom det gode vejr lader vente på sig, så oplever vi alligevel at der er glæde og forårsfornemmelser i luften hos os.

Vi har nemlig fornøjelsen af at byde velkommen til to foreninger og én udlejningsejendom i ØENS Ejendomsadministration.

Vi byder velkommen til følgende foreninger:

  • Tårnhusene III: Tårnhusene III er en del af Ørestad Syd, og er en nybygget tårnejendom i Arena-kvarteret. Ejendommen består af 24 ejerlejligheder og er søsterejendom til Tårnhusene I og II. Hos ØENS har vi været så heldige at få lov til at drive og administrere Tårnhusene I, samt Parkkvarteret (grundejerforeningen de hører under) siden 2018 – og vi er glade for også at få lov til at administrere Tårnhusene III.
  • E/F Matr. nr. 3972 Sundbyøster: Ejerforeningen Matr. nr. 3972 Sundbyøster (ved Amagerbanen) består af 30 nybyggede ejerlejligheder, en parkeringskælder og en erhvervsejendom. Ejerne flyttede ind i september 2020, og bygherre havde brug for hjælp til idriftsættelse af foreningen, da coronaen spændte ben for at der kunne blive valgt en beboerbestyrelse. Efter en måneds tid kører det nu allerede som det skal, og bygherre har nu fået dét mindre at tænke på.

Vi byder velkommen til udlejningsejendommen Vesterbro 81:

  • Vesterbro 81 er købt af selskabet ERLIKA HOLDING ApS, der er en eksisterende kunde i ØENS Udlejningsafdeling. Ejendommen er beliggende centralt i Aalborg, og rummer 4 boliger og 2 erhvervslejemål. Lejerne kan se frem til at flytte ind i en velvedligeholdt ejendom, med smuk facade i bindingsværk med dertilhørende dannebrogsvinduer samt pudsede røde teglsten.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 182 boligforeninger og 66 udlejningsejendomme. Er din forening den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Tilmeld nyhedsbrev