fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye ejendomme og én ny ejendomsaktør

28. april 2021

Den 1. april kunne ØENS Ejendomsadministration, byde velkommen til én ny ejendomsaktør og tre nye ejendomme i ØENS afdeling for udlejningsejendomme.

Henjo Real Estate

Vi byder vores første udenlandske kunde, Henjo Real Estate, velkommen i ØENS Ejendomsadministration. Henjo Real Estate ejer blandt andet udlejningsejendommen, Øster Farimagsgade 54, 2100 København Ø, hvori der er 10 bolig-lejemål og 1 erhvervslejemål.

MM Properties: Over Bølgen A/S og Centerholmen A/S

Vi udvider samarbejdet med ejendomsaktøren, MM Properties, og byder velkommen til udlejningsejendommene, Over Bølgen A/S og Centerholmen A/S.

  • Over Bølgen A/S er nabo til Waves Shopping Center og Hundige st. Ejendommen fungerer som et sundhedshus og huser tre lejemål.
  • Centerholmen 16-18 huser 15 lejemål.

Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres ejendomme. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 185 boligforeninger og 68 udlejningsejendomme. Er din forening eller ejendom den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Tilmeld nyhedsbrev