Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Velkommen ombord til nye foreninger

Godt nytår. Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Her hos ØENS starter vi 2018 med at byde velkommen til fem nye foreninger i ejendomsadministrationen. Sikke en start.

Denne gang byder vi velkommen til:

  • Seniorandelsforeningen Adriangård med 10 andelsboliger
  • Parcelforeningen Elmegården med 133 parceller
  • Andelsboligforeningen A/B Nat II med 145 andelsboliger og 12 lejeboliger
  • Andelsboligforeningen Amaliegade 26-36 med 73 andelsboliger, 11 erhvervsandele og 11 lejemål
  • Ejerforeningen Ved Lufthavnen A4 med 114 ejerlejligheder.

Vi er glade og stolte af, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Velkommen ombord. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 140 boligforeninger og 40 udlejningsejendomme. Er din forening den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Læs mere om ØENS Ejendomsadministration og få et tilbud her.

 

Tilmeld nyhedsbrev