Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Trainee til vores solide Regnskabsafdeling søges

26. februar 2021

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores dygtige Regnskabsafdeling. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en værdifuld talknuser i vores solide, effektive og akkurate regnskabsteam og har du interesse for, eller måske endda erfaring fra ejendomsbranchen, så er det dig vi mangler.

Som regnskabstrainee i ØENS vil du blive taget igennem et veltilrettelagt, to-årigt forløb, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle facetter i en velfungerende, topmoderne, papirløs regnskabsafdeling. Alt hvad der kan automatiseres, automatiserer vi. Det er noget, der ligger os stærkt på sinde, og det betyder at mængden af trivielle opgaver er minimeret. I stedet arbejder vi med komplekse regnskaber, systemer og processer. Din opgave vil være at lære og dygtiggøre dig – og støtte vores regnskabsmedarbejdere i ejendomsadministrationen med deres spændende opgaver såsom:

  • Oprettelse af nye ejendomme
  • Daglig bogføring
  • Forbrugsregnskaber
  • Afstemninger
  • Moms
  • Årsafslutning
  • Meget mere…

Derudover vil du med tiden få din egen portefølje af ejendomme, og kunder, som du får det regnskabsmæssige ansvar for at håndtere. Og der venter muligvis et fast job til dig efter din trainee tid, når vi alle har lært hinanden ordentligt at kende. På den måde sikrer du dig de rette rammer for din udfoldelse, samtidig med at vi sikrer os at du er den helt rette for ØENS.

Du har gerne en uddannelse som Finansbachelor, -økonom eller Financial Controller, bag dig. Du er tosset med tal og taler og skriver perfekt dansk. Du kan arbejde 37 timer per uge, og synes at det er spændende at deltage i omkring 20 aftenmøder årligt. Du er som person udadvendt, positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du elsker at lære, begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for at lykkes.

Vi forventer at du i rollen som regnskabstrainee er kvik, fleksibel og ihærdig. Du nyder teamwork og ved at det er sammen, vi virkelig trækker læsset. Et samvittighedsfuldt stykke arbejde er vigtigt for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Du tror på frihed under ansvar og du trives med en stor grad af selvledelse og -bestemmelse.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Chancen for at blive en del af et velfungerende team, hvor du lærer af nogen af de allerbedste i branchen. Du har en social og rummelig virksomhed i ryggen, der møder dig i øjenhøjde og giver dig plads til udvikling, en lukrativ lønpakke og et velafprøvet og tilrettelagt oplæringsprogram. Du vil lære Bolig4 at kende, og få fyldt din mentale rygsæk med relevant og brugbar viden, som fremadrettet kan bane vejen for en solid karriere – allerhelst hos os.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt at markedsføre den idé du brænder for. Du ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer – hvorfor en løsningsorienteret og proaktiv tilgang være nyttigt i denne rolle. Vi giver point for initiativ. Vi giver tilmed point for at fejle. Vi er ikke vilde med når man ikke prøver overhovedet, men prøver du, er der altså allerede point på tavlen. Det mener vi er god stil og den muld, der får mennesker til at lære, vokse og gro.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen.

Ansøg her

Tilmeld nyhedsbrev