Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Trainee med speciale i udlejningsejendomme til ØENS Ejendomsadministration

29. marts 2021

HR-afdeling

Er du energisk, lærenem og har du et godt hoved på dine skuldre? Har du interesse for ejendomsadministration og synes du det er spændende at tale med, og hjælpe, alle slags beboere, unge som ældre? Har du flair for tal og interesse for jura? Så er det dig vi mangler.

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores Ejendomsadministration. Vores afdeling for udlejningsejendomme gror med lynets hast, og opgaverne trænger til DINE hænder. Som ejendomsadministrator-trainee i ØENS vil du blive taget igennem et veltilrettelagt, toårigt forløb, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle facetter af en velfungerende, topmoderne, papirløs ejendomsadministration. Alt hvad der kan automatiseres, automatiserer vi. Det er noget der ligger os stærkt på sinde, og det betyder at mængden af trivielle opgaver er minimal. I stedet arbejder vi med velafprøvede og komplekse systemer og processer.

Din opgave vil være at lære, dygtiggøre dig og støtte dine kolleger i ejendomsadministrationen med opgaver såsom

  • Håndtering af beboerhenvendelser
  • Scanning og journalisering
  • Kendskab til regler ved udlejning
  • Workflow/fakturahåndtering
  • Varslinger og lejereguleringer
  • Meget mere… og over tid måske endda EA-uddannelsen.

Derudover vil du med tiden få din egen portefølje af ejendomme, og kunder, som du får det overordnede ansvar for at håndtere. Og der venter muligvis et fast job til dig efter din trainee tid, når vi har lært hinanden ordentligt at kende. På den måde sikrer du dig, de rette rammer for din udfoldelse, samtidig med at vi sikrer os at du er den helt rette for ØENS.

Du har gerne en relevant baggrund, evtsom Finansøkonom. Du er god til at formidle og skriver perfekt dansk. Du kan arbejde 37 timer per uge. Du er som person udadvendt, positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du elsker at lære, begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for at lykkes.

Vi forventer at du i rollen som trainee er kvik, fleksibel og ihærdig. Du nyder teamwork og du ved, at det er sammen, at vi virkelig trækker læsset. Et samvittighedsfuldt stykke arbejde er vigtigt for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at gøre dit arbejde ordentligt. Faktisk er netop ordentlighed en værdi der driver dig i dagligdagen.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Chancen for at blive en del af et velfungerende team, lære af nogle af de allerbedste i branchen, en social og rummelig virksomhed i ryggen, der møder dig i øjenhøjde og giver dig plads til udvikling, en lukrativ lønpakke og et velafprøvet og tilrettelagt oplæringsprogram. Du vil få en udførlig introduktion af vores administrationssystem Unik Bolig 4 og få fyldt din mentale rygsæk med relevant og brugbar viden, som fremadrettet kan bane vejen for en solid karriere – allerhelst hos os.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé du brænder for, og ønske at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang være nyttigt i denne rolle. Vi giver point for initiativ. Vi giver tilmed point for at fejle. Vi er ikke vilde med når man ikke prøver overhovedet, men prøver du, er der altså allerede point på tavlen. Det mener vi er god stil og den muld der får mennesker til at lære, vokse og gro.

Nysgerrig? Vi har ledig plads med dit navn på, der blot venter på dig. send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen. Vi gennemfører 1. samtaler den 13. og 14. april og 2. samtaler den 21. april.

Ansøg her

Tilmeld nyhedsbrev