Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Tillykke til vores kolleger med endt uddannelse, nye titler, ansvarsområder mv.

19. maj 2021

Kommunikation

Vi har haft en masse fantastiske punkter på sejrslisten de seneste par måneder, og vi føler at det er på tide at dele nyhederne med jer. Vi har samlet fejringerne til bunke, og kan fortælle at vi bl.a. har fejret, at:

Christian U. Zander Olsen kom til ØENS Advokatfirma som jurist i november 2020. Han havde forinden da, arbejdet som advokatfuldmægtig i et år, og derfor var det glædeligt at han takkede ja til stillingen som 2. års advokatfuldmægtig, da muligheden bød sig d. 1. april.

Line Kanyó Taarnmark har været ansat som Ejendomsadministrator Trainee i ØENS Ejendomsadministration siden d. 15. maj 2019, hvor hun har dygtiggjort – og udmærket sig blandt os kolleger de seneste 2 år. Line kan nu endeligt kalde sig Ejendomsadministrator, og knokler fortsat videre på EA-uddannelse med henblik på at få den beskyttede titel, Ejendomsadministrator (EA).

Frederik Abildgaard blev ansat som studiemedarbejder i ØENS Virksomhedsadministration d. 1. november 2017, og startede efter endt uddannelse som Regnskabstrainee d. 1 marts 2019. Frederik har dygtiggjort sig i at yde regnskabsmæssig assistance til erhvervskunder og foreninger siden da, og blev endeligt færdig som Virksomhedskonsulent d. 1. marts.

Christian A. Dencker og Kasper Madsen kom til ØENS som praktikanter i efteråret 2020, hvor de fik en forsmag på livet som ejendomsadministratorer. De afsluttede deres praktikperiode i slut marts 2021, og da både de – og vi – havde været glade for forløbet, indtrådte de begge som Administratorassistenter d. 1. april. De regner begge med at starte som Ejendomsadministrator Trainees til august.

Stort tillykke til jer alle.

Tilmeld nyhedsbrev