Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

STUD.JUR til stærkt advokatteam søges

10. juni 2020

HR-afdeling

I rollen som stud.jur. hos ØENS får du lov til at vise, hvad du kan. Vi kommer til at give dig en masse spændende og udfordrende opgaver, og sikrer din udvikling gennem feedback og faglig sparring.

Hvad kan vi tilbyde dig? Du vil få en grundlæggende viden om, hvordan du kan bruge din teoretiske viden til at løse arbejdsopgaver selvstændigt, og i samarbejde med vores advokater og advokatfuldmægtige. Du vil få mulighed for at anvende din juridiske viden i praksis, og følgende vil være en del af din hverdag:

 • Lejeret, selskabsret, fast ejendom, inkasso, familie- og arveret
 • Lettere sagsforberedelse
 • Informationssøgning
 • Udkast til processkrifter
 • Udarbejdelse af responsa og notater
 • Forberedende retsmøder
 • Modtagelse af vores klienter fysisk og per telefon

Karrieremulighed? Hvis det viser sig, at du er modig, handlekraftig og selvaktiverende, vil vi, når tiden nærmer sig afslutningen på din uddannelse, vurdere muligheden for at du kan fortsætte din karriere som fuldmægtig hos os.

Arbejdstid? Du skal kunne arbejde inden for tidsrummet 8.30-16.00, ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Vi er fleksible. Det er du også.

Dine kvalifikationer:

 • I gang med 2. eller 3. år på jurastudiet – med resultater, som du er stolt af
 • Du taler og skriver fejlfrit dansk
 • Gerne erfaring med at arbejde på et advokatkontor, en retshjælp eller lign.

Derudover er du positiv, målrettet, fokuseret og ambitiøs. Du er til at stole på, og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo, og du betragter generelt udfordringer som nye muligheder for at vise dit værd. Du sætter pris på at være en del af en moderne og progressiv organisation med Øens (måske landets) bedste kollegaer, og du nyder at lære sammen med de allerbedste inden for hvert deres felt.

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi praktiserer frihed under ansvar, nærvær, teamwork, læring og formaliseret videndeling i stort omfang.

Hvornår? Send din ansøgning, karakterer og cv med navn, adresse, tlf.nr. og mail ASAP. Vi behandler de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Du kan finde vores persondatapolitik for rekruttering her.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord der venter på dig, send din ansøgning til hr@oadv.dk eller udfyld formularen herunder – vi ser frem til at høre fra dig!

 

  Vedhæft CV, ansøgning, eksamensbevis m.m. her:

  Jeg accepterer ØENS persondatapolitik ved rekruttering, og giver samtidigt ØENS lov til at beholde min ansøgning i op til 6 måneder fra dags dato, så jeg kan komme i betragtning til fremtidige lignende stillinger.

Tilmeld nyhedsbrev