Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Stud.jur. til stærkt advokatteam søges

20. november 2020

HR-afdeling

I rollen som stud.jur. er du modig, handlekraftig og selvaktiverende, hvorfor struktur og disciplin er afgørende faktorer for din succes. Du er ærekær og har en naturlig stolthed for dit fag, og så får du ting fra hånden i et højt tempo.

Du interesserer dig især for lejeret, fast ejendom, selskabsret, inkasso, eller familieret og arveret.

Du kan arbejde 15 timer om ugen, fordelt på to til tre dage i tidsrummet mellem 8.30 og 16.00. Du er fleksibel – vi viser naturligvis tilsvarende fleksibilitet. Du er som person positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde, men kan dog også flyve solo. Du begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Vi forventer, at du som stud.jur. brænder for dit felt, er i gang med 2. eller 3. år af jurastudiet og taler og skriver fejlfrit dansk. Har du erfaring fra et advokatkontor, en retshjælp eller lignende er dét en fordel. Vi ser helst, at du klarer dig godt på studiet, men høje karakterer er ikke alt. Vi leder nemlig efter hele mennesker.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vores team. At være stud.jur. hos ØENS betyder, at du får mulighed for at deltage i informationssøgning, lave udkast til processkrifter, udarbejde responsa og notater, være med til forberedende retsmøder, arkivering og modtagelse af vores klienter. Vi tror på frihed under ansvar og du får mulighed for at have direkte klientkontakt og at lave meningsfyldt arbejde fra begyndelsen. Her vil du med stor selvstændighed gøre en forskel, ved at tage ansvar og på topprofessionelvis følge dine kolleger til nye højder.

Dit ansættelsesforhold kan udvides til en stilling som advokatfuldmægtig, hvis du vælger fag på overbygningen, der understøtter ØENS kompetenceområder – og såfremt vores samarbejde er velfungerende.

Virksomhedens succes er DIN succes. Du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt, at markedsføre den idé du brænder for, og ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsninger og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang også være markante fortrin.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist er den 6. december 2020. Vi forventer at 1. samtale afholdes den 10. og 11. december. Udtages du til 2. samtale vil denne forventes afholdt den 15. eller 16. december 2020.

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 55 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

 
ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.
Tilmeld nyhedsbrev