Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Status fra hjemmekontoret – Ejendomsadministrator Philip Berg Stenkjær

27. marts 2020

Kommunikation

Vi afslutter snart anden arbejdsuge fra hjemmekontoret, og derfor tænkte vi det var på tide at tage pulsen på en af vores ØENS kollegaer. I denne uge tager vi en status fra Ejendomsadministrator Philip Berg Stenkjærs hjemmekontor i hjemmet på Østerbro, som han deler med kæresten Mary-Jo og hunden Ingolf.

Vi har stillet Philip et par spørgsmål om, hvordan hans hverdag ser ud i denne COVID-19 tid:

  1. Hvilke opgaver varetager du normalt som Ejendomsadministrator hos ØENS?

Som ejendomsadministrator hos ØENS varetager jeg mange funktioner. Min portefølje består pt. af 29 foreninger fordelt ud på hhv. ejer- og andelsforeninger, grundejerforeninger samt parkeringslaug, så der er en stor variation i min hverdag og opgavetyper. Jeg laver bl.a. overdragelsesaftaler, forbrugsregnskaber, bogføring af faktura, samt rådgiver mine bestyrelser og beboere om alt mellem himmel og jord indenfor foreningsretten. Endvidere bistår jeg som dirigent og referent på generalforsamlinger.

  1. Kan du udføre alle dine opgaver fra hjemmekontoret?

Jeg kan udføre stort set alle arbejdsopgaver hjemmefra, da størstedelen af mit arbejde er digitaliseret. Møder der normalt afholdes med fysisk fremmøde, gennemføres stadig – bare digitalt. Lige nu sidder jeg for eksempel og renskriver et referat fra en netop afholdt digital generalforsamling.

  1. Er der opgaver, der er sværere at udføre fra arbejdskontoret?

Det er nok mest en vanesag. Jeg savner til tider mine to skærme og min arbejdscomputer, da det gør det nemmere og hurtigere at håndtere bogføring af faktura mv., hvor jeg normalt er vant til at have 2 skærme, men det kan sagtens lade sig gøre – det går lidt langsommere. Indtil videre er jeg ikke stødt på en opgave, som jeg ikke har kunnet udføre fra hjemmekontoret.

  1. Hvordan ser en hjemmearbejdsdag ud for dig?

Jeg forsøger på bedst mulig vis at bevare de samme rutiner, som jeg havde, da vi kunne møde ind fysisk på kontoret. Typisk sidder jeg i sofaen med noget musik i ørene, mens jeg besvarer mails og telefonopkald løbende. Et par gåture med hunden bliver det også til i løbet af dagen. Ellers ligner min dag meget den som jeg havde inden COVID-19 ramte Danmark.

  1. Hvad laver du, når arbejdsdagen er slut?

Min kæreste og jeg nyder ofte at køre en aftentur i bilen rundt i byen, eller til et landemærke udenfor byen. Så har vi også hunden med, og kan gå en hyggelig tur i skoven eller ved vandet.

  1. Er der noget der har overrasket dig ift. at skulle arbejde hjemmefra?

Jeg er faktisk overrasket over, hvor meget man kan savne at møde ind på kontoret, og møde sine kollegaer og kunder face-to-face. Det kan godt blive en anelse ensomt, når alt afholdes digitalt, via mail og telefon.

Vi siger tak for svarene – og vi glæder os også til at se dig igen.

I næste uge giver vi en status fra en af vores kollegaer i ØENS Advokatfirma.

Tilmeld nyhedsbrev