Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Ses vi til Erhvervsmessen AmagerØst?

Foreningen AmagerØst Erhvervsråd inviterer den 16. maj 2018 lokale virksomheder og interesseorganisationer til erhvervsmesse i Prismen på Amager. En messe, hvor du og din virksomhed får mulighed for at skabe synlighed, nye forretningsforbindelser og salg.

Som virksomhed eller interesseorganisation kan du deltage på messen med en stand. Dette kræver blot, at du er medlem af AmagerØst Erhvervsråd. Standen er 6 m2, og du kan udsmykke den, som du vil. Der er 150 stande til rådighed, og de bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Du kan tilmelde dig AmagerØst Erhvervsråd på foreningens hjemmeside www.amageroest.dk.

Ønsker du ikke at deltage med en stand, er du også meget velkommen til at komme som gæst. Gennem dagen vil der være mulighed for at høre inspirerende foredrag og deltage i workshops, som kan gavne din forretning. Du kan læse meget mere om messen og programmet her.

Du kan også komme forbi og besøge vores stand. ØENS vil nemlig være til stede på messen. Kom forbi, få en snak med os og hør mere om vores nyeste forretningstiltag – blandt andet vores nye virksomhedsben ØENS Virksomhedsadministration. Vi glæder os til at netværke med andre lokale erhvervsdrivende, skabe nye forbindelse og møde nye potentielle kunder. Vi er helt sikre på, at det bliver en rigtig god dag.

Tilmeld nyhedsbrev