fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Sådan er det at være trainee i ØENS

16. juni 2017

Tanja Rasmussen er ejendomsadministrator-trainee her hos ØENS og arbejder primært med administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. Tanja er færdiguddannet Finansbachelor og startede i ØENS som ejendomsadministrator-trainee i februar 2016. Forinden da, arbejdede hun som studentermedarbejder i ØENS i et år. Vi stillede fornylig Tanja en række spørgsmål om, hvordan det er at være trainee, og om hvordan hun synes det er at arbejde i ØENS. Læs hvad Tanja svarede i interviewet nedenfor. God fornøjelse.

 

Hvorfor har du valgt at være ejendomsadministrator-trainee? Hvad er det ved faget, du synes er spændende?

Jeg har valgt at være ejendomsadministrator-trainee, fordi det er et varierende arbejde med mange berøringsflader. Som administrator arbejder jeg både med administration, jura, økonomi og forsikring. Jeg ved sjældent hvad dagen bringer, når jeg møder ind på kontoret om morgenen. Og det kan jeg godt lide. Det er både spændende og udfordrende. Og så er der kundekontakten. Her i ØENS går vi op i at yde rådgivning i øjenhøjde – og det kræver en tæt og tryg dialog mellem os og vores kunder.

Hvor længe har du været ejendomsadministrator-trainee i ØENS?

Jeg har været trainee i ØENS siden februar 2016. Inden jeg startede mit trainee-forløb, var jeg studentermedarbejder i et år.

Hvilke arbejdsopgaver får du lov til at varetage i ØENS? Synes du, at du får nok ansvar? Hvis ja, hvad betyder denne tillid så for dig?

Mine arbejdsopgaver spænder bredt. Jeg arbejder primært med administration af ejer- og andelsboligforeninger, men jeg er også med til at oplære nye medarbejdere og til at udvikle vores forretningsgange. Jeg synes, at jeg har rigtig meget ansvar. Ledelsen viser stor tillid til os, og det sætter jeg pris på. Tillid gør, at jeg bliver mere selvstændig og sikker i mit arbejde.

Hvorfor synes du, at det er fedt at være trainee? Hvad er det ved arbejdet, du kan godt kan lide?

Ansvaret. For mig er der ikke den store forskel på at være ejendomsadministrator og ejendomsadministrator-trainee. Vi har samme arbejdsopgaver og ansvar. Vi adskiller os selvfølgelig ved at være under oplæring, og at der er nogle ting, vi ikke helt ved endnu. Men det gør mig ingenting, for jeg ved, at jeg altid kan jeg gå til mine erfarne kollegaer. De står klar til at give mig en hjælpende hånd.

Hvordan oplever du ØENS som arbejdsplads? Hvordan er stemningen her på kontoret?

ØENS er en arbejdsplads, hvor der er stort fokus på medarbejderne – og på vores trivsel og udvikling. Ledelsen viser os stor tillid, og jeg får masser af ansvar – men jeg er heller ikke i tvivl om, at det er okay at fejle. Jeg har nogle rigtig søde kollegaer, og vi har et godt sammenhold arbejdsmæssigt, men også privat. Stemningen her på kontoret er altid god – også selvom vi har travlt.

Er ØENS et sted du kunne forestille dig at arbejde, når du er færdig som trainee?

Ja, det er det i høj grad. Her får jeg mulighed for fortsat at lære nye ting og udvikle mig fagligt, men også personligt. ØENS er en virksomhed i vækst – og det er spændende at være en del af denne udvikling.

Ville du anbefale andre, at påbegynde et trainee-forløb. Hvis ja, hvorfor?

Jeg vil helt bestemt anbefale andre at starte som trainee i en virksomhed. Som trainee får du mulighed for at stifte bekendtskab med arbejdsmarkedet, og du får lov til at være tovholder på forskellige ansvarsområder. Det er hands-on-arbejde. Har du brug for vejledning eller et godt råd, så kan du altid gå til dine erfarne kollegaer.

 

Tilmeld nyhedsbrev