Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Regnskabstrainee søges

2. december 2020

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores regnskabsafdeling. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en værdifuld talknuser i vores dygtige, effektive og akkurate regnskabsteam og har du interesse for, eller måske endda erfaring fra branchen, så hop ombord.

Som regnskabstrainee i ØENS vil du blive taget igennem et to-årigt forløb, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle facetter af en velfungerende regnskabsafdeling. Din opgave vil være at hjælpe vores regnskabsmedarbejdere i ejendomsadministrationen i forbindelse med deres daglige opgaver såsom f.eks. oprettelse af nye ejendomme, daglig bogføring, OCR, forbrugsregnskaber, afstemninger, moms samt årsafslutning. Derudover vil du med tiden få din egen portefølje af ejendomme, og kunder, som du får det regnskabsmæssige ansvar for at støtte, håndtere og servicere.

Du har gerne en baggrund som Finansbachelor eller -økonom. Du er tosset med tal og taler og skriver perfekt dansk. Du kan arbejde 37 timer per uge, og er i stand til at deltage i omkring 20 aftenmøder, årligt. Du er som person positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo og du begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Vi forventer at du i rollen som regnskabstrainee er kvik, fleksibel og ihærdig. Du elsker at være en del af en gruppe og du ved at det er sammen at vi virkelig trækker læsset. Et samvittighedsfuldt stykke arbejde er vigtigt for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at gøre dit arbejde ordentligt. Faktisk er netop ordentlighed en værdi der driver dagligdagen for dig.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Chancen for at blive en del af vort team. Her vil du blive grundigt oplært, møde en behagelig og god omgangstone og de bedste og mest moderne værktøjer i branchen. Du vil lære Bolig 4 og få fyldt din mentale rygsæk med relevant og brugbar viden.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé du brænder for, og ønske at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang også være markante fortrin.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på, der blot venter på dig. send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen – ansøgningsfristen er 31. december 2020 – vi ser frem til at høre fra dig!

ANSØG HER

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 55 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.

Tilmeld nyhedsbrev