Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Rebecca er blevet advokatfuldmægtig

24. marts 2021

Vi ønsker Rebecca Sørensen et stort tillykke med den nye titel som advokatfuldmægtig i ØENS Advokatfirma. Rebecca skal under vingerne på Lasse B. Plambeck, hvor hun skal udvikle sine kompetencer og dygtiggøre sig inden for familie- og arveret, ejendomshandel og fast ejendom.

Rebecca startede som stud.jur. i ØENS Advokatfirma den 17. august, hvor hun sideløbende med studiet udmærkede sig blandt kollegerne i advokatfirmaet. Rebecca blev færdig som cand.jur. den 26. januar 2021 og kunne derefter kalde sig jurist i ØENS Advokatfirma. I kølvandet af at Lasse (tidl. advokatfuldmægtig – nu advokat i ØENS Advokatfirma) fik sin advokatbestalling i start marts, kunne vi tilbyde hende at gå i Lasses fodspor og blive advokatfuldmægtig.

Det takkede hun heldigvis ja til.

Rebecca fortæller her lidt om sine forventninger til de kommende år som advokatfuldmægtig:

“Jeg ser frem til at blive advokatfuldmægtig hos ØENS, hvor jeg har en forventning om at blive udfordret og dygtiggøre mig yderligere indenfor mine primære arbejdsområder med familie- og arveret, ejendomshandel og fast ejendom. Derudover glæder jeg mig til at være en del af et team med mange alderssvarende advokatfuldmægtige, hvor man kan søge sparring og indgå i et fagligt stærkt og socialt fællesskab.”

Vi er stolte over at Rebecca har takket ja til stillingen, og ønsker at fortsætte sin karriererejse sammen med os.

Tilmeld nyhedsbrev