Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Proaktiv, perfektionistisk og serviceminded advokatsekretær søges til barselsvikariat

21. juni 2021

HR-afdeling

Jubiii – vores advokatsekretær skal have en lille ØENSling. Derfor søger vi nu en proaktiv, perfektionistisk og serviceminded advokatsekretær til ØENS Advokatfirma.

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores advokatforretning. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en del af rygraden i vores rare, kompetente og målrettede advokatteam og har du erfaring indenfor familieret, dødsboer og fast ejendom, så er du den vi søger. Har du desuden et kæmpe servicegen, et hjerte der banker for branchen og gerne nogle år i bagagen som sekretær, så er du med stor sikkerhed lige præcis den rette for os.

Hos ØENS Advokatfirma er vores team fuldt af modige, handlekraftige, selvaktiverende og dejlige mennesker. Vi er ambitiøse og ihærdige, men lægger samtidig ekstrem vægt på det gode kollegaskab, videndeling og samarbejde på tværs af vores organisation. Ansættelsen er en del af et tæt samarbejde mellem ØENS virksomheder, og din udadvendte arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og bred sparring med dine kompetente kolleger.

Du er som person positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du taler og skriver perfekt dansk, du mestrer Office-pakken og meget gerne tillige Advosys.  Du er til at stole på, arbejdsom og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo. Du begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vores team. Her vil du med stor selvstændighed gøre en forskel, ved at tage ansvar og på topprofessionel vis, assistere dine kolleger til nye højder. Vi giver desuden en lukrativ lønpakke efter kvalifikationer, gode udviklingsmuligheder, interesse, omsorg og (mange) sociale aktiviteter samt ØENS allerbedste kolleger. Bemærk at vi giver mulighed for at arbejde hjemmefra i stort omfang. Arbejdstiden snakker vi om.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé du brænder for, og ønske at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang også være markante fortrin i rollen.

Nysgerrig? Vi har en ledig stol med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning hurtigst muligt – hellere i dag end i morgen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg her

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 65 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.

Tilmeld nyhedsbrev