Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Som kunde/klient hos ØENS accepterer du hermed nedenstående privatlivsbeskyttelsespolitik. Denne privatlivspolitik understøttes af en intern politik for vores medarbejdere, som vi har vedtaget for at sikre bevidsthed og overholdelse af gældende retningslinjer, som følge af EU’s Databeskyttelsesforordning og den nye danske databeskyttelseslov.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde/klient samt levere aftalte ydelser. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, opbevares typisk kun digitalt for at opnå størst mulig sikkerhed ved hjælp af log-in, kryptering og øvrig adgangsbegrænsning.

Typisk anvendte personoplysninger er navn, adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail og om nødvendigt CPR-nummer og billedlegitimation. Indhentelse af CPR-nummer og billedlegitimation sker typisk for at overholde hvidvasklovgivningen.

I privatlivspolitikken nedenfor uddyber vi, hvordan vi behandler dine persondata, hvordan vi beskytter dem og hvilke rettigheder du som kunde har. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, er du meget velkommen til at kontakte Lasse B. Plambeck på telefon 3246 4646 eller på mail lbp@oadv.dk.

Dataansvarlighed

ØENS behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data:

ØENS Advokatfirma (CVR 18 51 27 85)
ØENS Ejendomsadministration A/S (CVR 30 51 61 33)
ØENS Virksomhedsadministration ApS (CVR 39 18 77 44)

Lergravsvej 59 | 2300 København S | info@oadv.dk | (+45) 3246 4646

Behandling af persondata
Sikkerhed
Brug af cookies
Dine rettigheder
Tilmeld nyhedsbrev