Selskabsret

ØENS ADVOKATFIRMA

Selskabssret

ØENS Advokatfirma kan bistå dig i forbindelse med en række forskellige selskabsretlige anliggender. Vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at stifte et selskab - uanset hvilken form, dit selskab skal have. Vi har også bred erfaring med både køb, salg og omdannelse af virksomheder - lange og til tider komplicerede processer, hvor vi bistår dig hele vejen. Derudover yder vi også rådgivning i forbindelse med ledelsesmæssige forhold, herunder krav til bestyrelsesarbejde og -ansvar.

Vi kan være dig hjælpelig med at stifte et selskab - uanset om det skal være et aktieselskab, anpartsselskab, iværksætterselskab, interessentskab eller en anden selskabsform.

Skal du købe eller sælge en virksomhed? Så er det en god idé, at få en advokat med på råd. Vi er med hele vejen.

Hvordan fungerer en virksomheds øverste ledelsesorgan, og hvilket ansvar har denne? Der er mange forhold, man som ledelse skal være opmærksom på.

Specialister på området

Læs ØENS artikler om selskabsret her

Omdannelse af IVS til ApS

Af Kommunikation | 21. august 2020

Vores dygtige advokatfuldmægtige Lisa Lykke-Kielberg, som har speciale i selskabsret, har brugt sommeren på at bistå nogle af vores klienter, blandt andet Dove Fitness med en omdannelse fra et IVS til et ApS. Derudover ønskede Dove Fitness ApS en skattefri anpartsombytning kapitalforhøjelse indtrædelse af en ny partner i selskabet ejeraftale til regulering af parternes interne retningslinjer…

Read More

Læs mere

Betingelser for skattefri virksomhedsdannelse af virksomhed med en eller flere ejere

Af Kommunikation | 27. maj 2020

Det er muligt at anvende reglerne omkring skattefri virksomhedsomdannelse, både med enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med to eller flere ejere, f.eks. I/S’ere. Det er vigtigt at have i mente, at jo flere ejere desto mere kompliceret kan omdannelsen blive, hvis deltagere har anvendt forskellige afskrivningssatser, kapitalkonti mv. Skattemæssige betingelser Lov om skattefri virksomhedsomdannelse stiller en række…

Read More

Læs mere

Selskabsstiftelse og faldgruberne

Af Kommunikation | 13. maj 2020

Selskabsretten er et område, der er underlagt konstante ændringer. Ændringerne skyldes blandt andet ændringer i lovgivning samt et behov for at tilpasse området til erhvervslivet. Vi ved, at der er mange ting, du skal holde styr ved opstart af virksomhed, og du kommer ikke udenom at skulle forholde dig til en hel del juridiske emner….

Read More

Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev