Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Pokkers dygtig advokatsekretær, med ben i næsen, søges

27. november 2020

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores advokatafdeling. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en del af rygraden i vores stærke, kompetente og målrettede advokatteam og har du erfaring inden for selskabsretten, M&A, insolvens og fast ejendom, så hop ombord. Har du desuden et hjerte der banker for branchen og gerne nogle år i bagagen som sekretær, så er du med stor sikkerhed lige præcis den rette for os.

Hos ØENS Advokatfirma er vores team fuldt af modige, handlekraftige, selvaktiverende og dejlige mennesker, hvorfor struktur, initiativ og disciplin er afgørende faktorer for din succes. Vi er ambitiøse og ihærdige men lægger samtidig ekstrem vægt på det gode kollegaskab, videndeling og samarbejde på tværs af vores organisation. Ansættelsen er en del af et tæt samarbejde mellem ØENS virksomheder, og din udadvendte arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med dine kompetente kolleger.

Du er som person positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo og du begejstres let, og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vort team. Her vil du med stor selvstændighed gøre en forskel ved at tage ansvar, og på topprofessionel vis assistere dine kolleger til nye højder.

Skriv i din ansøgning, hvilket timeantal, der er optimalt for dig (minimum 30 timer).

Vi har tillige mulighed for at arbejde hjemmefra i stort omfang.

Virksomhedens succes er DIN succes. Du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt, at markedsføre den idé du brænder for, og ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsninger og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang også være markante fortrin.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen – vi ser frem til at høre fra dig!

ANSØG HER

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 55 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.

Tilmeld nyhedsbrev