Om ØENS

Om ØENS Advokatfirma og Ejendomsadministration


ØENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma og ØENS Ejendomsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom eller en andels- eller ejerforening.

ØENS beskæftiger mere end 40 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.

Om ØENS Advokatfirma

ØENS Advokatfirma tilbyder private- og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt andelsbolig- og ejerforeninger. Med vores kvalificerede og engagerede jurister og administrative medarbejder, er det vores vision, altid at imødekomme vores klienters behov.

Vi rådgiver over 200 boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelslejligheder, ligesom vi har en række private klienter, som vi bistår i forbindelse med private anliggender som testamenter, arveforhold, ægtepagter og meget mere.

Via vores kontorfællesskab med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskundernes, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.

ØENS adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed. Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning – skræddersyet til deres behov.

___________________________

ØENS Advokatfirma tiltrådte i 2015 og har siden efterlevet principperne i Advokat KODEKS. Denne tilslutning indebærer, at du som klient hos ØENS Advokatfirma er sikret, at vores advokater arbejder ud fra en række etiske principper.

 

Om ØENS Ejendomsadministration

ØENS Ejendomsadministration leverer totalløsninger indenfor administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af vores klienter. Hos ØENS Ejendomsadministration er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser nemlig en kerneværdi, og du kan trygt overlade ansvaret til os, når det gælder vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS Ejendomsadministration varetager i dag administrationen af mere end 140 boligforeninger og 40 udlejningsejendomme.

Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov i boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere. Med vores investering i de nyeste IT-systemer garanterer vi professionel styring af vores klienters ejendomme. Vores IT-løsninger betyder blandt andet, at alle vores foreninger har interaktive, opdaterede infoskærme i opgangene, og at alle har adgang til en privat webportal med egne oplysninger.

___________________________

Som ejendomsadministration har vi et ansvar – et ansvar, som vi tager meget seriøst. ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, og det betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi efterlever de etiske normer, fordi vi respekterer vores kunder, fordi vi ønsker at værne om ejendomsadministration som selvstændigt erhverv, og fordi vi ønsker at stille høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik.

Ejendomsforeningen Danmarks etiske normer omfatter en bred vifte af forskellige principper. Vi mener, at alle opridsede hensyn og normer er lige vigtige, og vi efterlever naturligvis dem alle. Men i særdeleshed princippet omhandlende ejendomsadministrationens håndtering af kundens betroede midler ligger os på sinde. For at sikre gennemsigtighed, har alle vores foreninger adgang og mulighed for at følge med i deres økonomi. Det kan ske via deres foreningshjemmeside.

Vi ønsker at understrege, at vi tager vores ansvar seriøst. Vi sætter en ære i at administrere, drive og udvikle foreningernes ejendomme. Og det skal ske på et etisk ansvarligt grundlag. Dét er et princip, vi aldrig går på kompromis med. Og vi ønsker, at alle vores kunder føler sig sikre, når de betror deres midler til os.

Om ØENS historie

Virksomheden blev stiftet af advokat Kenneth Gudmundsson i 2001 og hed dengang Ørestadens Advokatfirma. Indtil 2012 holdt firmaet til i den tidligere isenkræmmerforretning på Kastruplundgade i Kastrup. ØENS Ejendomsadministration så første gang dagens lys i 2003, og var dengang en mindre sideforretning til advokatfirmaet. I dag er administrationen vokset betydeligt i størrelse, og ØENS Ejendomsadministration har de seneste år udviklet sig til et fuldservice ejendomsadministrationsselskab.

Selvom ØENS er vokset betydeligt i størrelse igennem årene, er de værdier, som virksomheden i sin tid blev stiftet på, fortsat uændrede. Hos ØENS ønsker vi at gøre en forskel for vores kunder i vores arbejde. Som arbejdsplads dyrker og værdsætter vi den gode stemning med medindflydelse og ejerskab – vi tror nemlig på, at glade medarbejdere og gode medarbejdere.

Om ØENS logo

ØENS karakteristiske røde hus-logo er nøje overvejet og hver detalje har sin egen historie. Logoet er designet af Michael Mossefin fra Paramedia og forestiller omridset af en ejendom set fra siden. Vi har valgt, at vores logo skal symbolisere det, vi primært beskæftiger os med og rådgiver om: ejendomme. Logoets form er med sine syv kanter enkel og grafisk i sit udtryk og den rødorange farve minder os om de mursten og tagtegl, som vi kender fra mange københavnske ejendomme.

Tilmeld nyhedsbrev