Om ØENS

Om virksomheden

Om ØENS

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

ØENS beskæftiger mere end 40 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.

Om ØENS Advokatfirma

ØENS Advokatfirma tilbyder private- og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt andelsbolig- og ejerforeninger. Med vores kvalificerede og engagerede jurister og administrative medarbejder, er det vores vision, altid at imødekomme vores klienters behov.

Vi rådgiver over 200 boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelslejligheder, ligesom vi har en række private klienter, som vi bistår i forbindelse med private anliggender som testamenter, arveforhold, ægtepagter og meget mere.Via vores kontorfællesskab med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskundernes, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.

ØENS adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed. Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning – skræddersyet til deres behov.

Om ØENS Ejendomsadministration

ØENS Ejendomsadministration leverer totalløsninger indenfor administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af vores klienter. Hos ØENS Ejendomsadministration er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser nemlig en kerneværdi, og du kan trygt overlade ansvaret til os, når det gælder vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS Ejendomsadministration varetager i dag administrationen af mere end 140 boligforeninger og 40 udlejningsejendomme.

Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov i boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere. Vi stiller markedets bedste standardiserede system til kommunikation i ejendommen til rådighed for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Systemet hedder ProBo og er udviklet specielt til at gøre bestyrelsens arbejde lettere. Med vores investering i de nyeste IT-systemer garanterer vi professionel styring af vores klienters ejendomme.

ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen Ejendom Danmark, hvilket betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi efterlever de etiske normer, fordi vi respekterer vores kunder, fordi vi ønsker at værne om ejendomsadministration som selvstændigt erhverv, og fordi vi ønsker at stille høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik. ØENS Ejendomsadministration har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI Danmark.

Om ØENS Virksomhedsadministration

ØENS Virksomhedsadministration er virksomhedsejerens sparringspartner – både når det angår de administrative og bureaukratiske opgaver, og når det drejer sig om de store strategiske udviklingsplaner. Med en skræddersyet administrationsløsning, der passer til den enkelte virksomhed, overtager vi ansvaret for alle de kedelige – men nødvendige – opgaver, virksomhedsejere hele tiden bebyrdes med. Vores ambition er at gøre det nemt og overskueligt at drive virksomhed – og derfor tager vi ansvaret for administrationen, så man kan koncentrere sig om sin kerneforretning.

Udover at bistå virksomheder med deres administrative gøremål – såsom dagligt bogholderi, udarbejdelse af årsregnskab og udbetaling af løn til dine ansatte – fungerer vi også som sparringspartner, når virksomhederne ønsker at udvikle deres forretninger. Qua vores forretningsfællesskab og tætte samarbejde med ØENS Advokatfirma tilbyder vi virksomhedsrådgivning og forretningsmæssig sparring – så vi i samarbejde med virksomheden sørger for, at der optimeres og udvikles, og at dette sker på korrekt juridisk grundlag. Som kunde i ØENS Virksomhedsadministration tilbyder vi et omkostningsfrit advokattjek af virksomheden ved opstart, så vi sikrer, at forretnimgen bygger og udvikler sig på et solidt og korrekt, juridisk fundament. Vi tilbyder desuden løbende opfølgningsmøder. Alle virksomheder er forskellige, og det tager vi selvfølgelig højde for - derfor skræddersyer vi vores administration.

Tilmeld nyhedsbrev