Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Vi støtter Ørestad Kulturdag 2017

Hos ØENS er vi stolte af at kunne bidrage til det lokale kulturliv. Sammen med en række andre sponsorer er ØENS Advokatfirma og Ejendomsadministration A/S med til at sikre afholdelsen af Ørestad Kulturdag 2017 – og dét er en stor glæde for os.

”Ørestad i bevægelse” – dét er temaet for dette års Ørestad Kulturdag. Ørestad er et område i rivende vækst. Byen bevæger sig fremad og derfor dette års tema for kulturdagen. For 11. år i træk indbyder Ørestad Kulturdag til byfest.

Ørestad Kulturdag stræber efter fortsat at være bydelens største kulturbegivenhed baseret på lokale aktørers engagement. Kulturdagen kæmper for at sikre udviklingen af kulturelle mødesteder for beboere, sikre levende byrum igennem kulturelle aktiviteter og oplevelser og skabe grobund for, at traditionen omkring Ørestad Kulturdag fortsætter.

I år indtager Ørestad Kulturdag 2017 de nye byrum i Ørestad – lige der hvor bydelen møder søerne og den storslåede natur på Kalvebod Fælled. Festlighederne vil finde sted på en festivalplads i den sydlige ende af Richard Mortensens Vej, hvor der vil være byfest-stemning med musik- og teaterscene, madboder, picnic-område, loppemarked, hoppeborge og telte til forskellige workshops.

Ørestad Kulturdag 2017 finder sted den 2. september kl. 11:00-20:00 – og er for hele familien. Læs meget mere om kulturdagen og find programmet for dagen på http://www.orestadkulturdage.dk/.

Tilmeld nyhedsbrev