Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

ØENS løber for Scleroseforeningen til YOU RUN 2020

11. marts 2020

Kommunikation

EVENTET ER AFLYST

I slutningen af april deltager ØENS i YOU RUN 2020. YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor man som enkeltperson, hold eller virksomhed kan starte en onlineindsamling til fordel for en velgørende organisation. I ØENS snører vi igen i år løbeskoene, og løber i den gode sags tjeneste for Scleroseforeningen.

YOU RUN 2020 finder sted den 26. april 2020. Man kan vælge mellem at gå fem kilometer, løbe fem kilometer eller løbe ti kilometer på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn. Se ruten her. Har du lyst til at være en del af ØENS-holdet? Så er du MEGET velkommen.

Du kan tilmelde dig vores hold via dette link.

Udover at løbe/gå sammen med os til YOU RUN, kan du også støtte vores indsamling til Scleroseforeningen med en donation. Det kan du gøre via dette link. Hver en krone tæller, og vi vil være taknemmelige for ethvert bidrag – stort som småt. Vores indsamling går ubeskåret til Scleroseforeningen.
Vi håber, du har lyst til at være med eller på anden måde støtte vores indsamling, så vi kan give en håndsrækning til scleroseramte patienter.
Vær med, når ØENS løber for sclerose. Vi glæder os til at løbe for en god sag.

Tilmeld nyhedsbrev