Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

ØENS investerer i kendt spillested

Det er med stor glæde, at vi i dag kan annoncere, at ØENS har valgt at gøre entre som medinvestor i det berømte spillested Drop Inn i København. Efter renovering af de gamle lokaler, slår Drop Inn på onsdag den 24. maj kl. 19:30 dørene op til et brag af en fest. Og du er inviteret! Læs hele invitationen her.

På Kompagnistræde 34 i København ligger Drop Inn. En berygtet bar med adskillige år på bagen, oprindeligt etableret i 1934 som “Den Røde Ged” af danske veteraner fra den spanske borgerkrig. Dengang bød baren alle indenfor – det gør den stadig den dag i dag. Drop Inn er lidt af hvert, men har noget for alle. Det har gennem årene været musikernes gå-i-byen-sted, journalisternes og skuespillernes kantine, et sted, hvor politikerne fik deres fyraftensbajer og stamsted for legender.

Drop Inn er stadig alt dette. Med visionen om at være et kulturcommunity, bestræber Drop Inn sig på at være stedet i byen, hvor alle samles under ét tag og hvor forskellighed omfavnes. I hverdagen kan du som gæst opleve alt fra film, foredrag og forskellige shows til intimkoncerter og livemusik hver torsdag. I weekenden inviterer Drop Inn til byens bedste fester med de største og bedste DJs. Læs mere om Drop Inn og tjek kalenderen for kommende begivenheder ud her.

Tilmeld nyhedsbrev