fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

ØENS CHARITY 2019

20. marts 2019

Af Kommunikation

Vores kollega Neels søn Anton fik d. 4. oktober 2018 konstateret kræft. Antons kræft er en Ewing Sarkom-svulst, og Anton har i de sidste måneder gennemgået kemoforløb på Rigshospitalet og er i øjeblikket dagspatient i 2 måneder på MD Anderson Proton Therapy Center i Houston, USA, hvor han modtager strålebehandling. Børnecancerfonden har været og er en stor støtte og hjælp for Anton og hans familie under hele forløbet

Vi hos ØENS er taknemmelige for, at vi i Danmark har en organisation som Børnecancerfonden. For at vise vores taknemmelighed, har vi indgået et samarbejde med en god ven af huset, Allan Agerholm, der cykler til Paris i den gode sags tjeneste for Anton og Team Rynkeby Østsjælland 2019. Vi vil sammen samle så mange penge ind som muligt til Børnecancerfonden.

Vores drøm er at indsamle kr. 30.000 til det gode formål, og derfor holder vi ØENS CHARITY den 10. maj 2019 kl. 18.00 til 21.00 (vi vender tilbage med lokationen). Der vil være lidt til ganen og lækker musik fra McProduction, der spiller gratis for at støtte det gode formål.

Vi ved, at du gerne vil hjælpe, og det kan du gøre på følgende måde:

  1. Støt med hvilket som helst beløb her.
  2. Støt med minimum 250 kr. her, og meld dig til ØENS CHARITY senest den 1. maj her
  3. Donér en ting/gave/merchandise/mad/vin/bobler/malerier/coaching/kærlighed, der kan udbydes på auktion. Skriv til Anton@oadv.dk inden d. 1. april - så kommer vi og henter.

Har du en tanke/ide eller spørgsmål, som du ønsker at drøfte nærmere, så ring endelig til Ida Gudmundsson.

Anton og hans familie vil være tilstede d. 10. maj, så her har du mulighed for at stikke ham en high five, og give ham nogle kærlige ord med på vejen. Her er lidt billeder af seje Anton og lillesøster Liva.

Tilmeld nyhedsbrev