maria-karriere-historie

Sådan er det at være projektleder i ØENS Byggesagsafdeling

Maria Juul er projektleder i ØENS Byggesagsafdeling, hvor hun projektstyrer byggeprojekter for vores mange foreninger og ejendomsinvestorer. Maria har tidligere arbejdet som projektleder hos Nestlé, og har været ansat i ØENS Byggesagsafdeling siden maj 2021. Vi stillede for nylig Maria en række spørgsmål om, hvordan hun oplever dét, at arbejde hos ØENS. Læs hvad Maria svarede i interviewet nedenfor. God fornøjelse.

Hvordan startede din karriere hos ØENS Byggesagsafdeling?

Jeg har arbejdet som projektleder hos Nestlé i mere end 17 år, og i maj 2021 fik jeg chancen for at tage et brancheskift og prøve kræfter med projektstyring af byggesager.

Hvilke arbejdsopgaver varetager du som projektleder?

I ØENS byggesagsafdeling bistår vi vores bestyrelser og ejendomsinvestorer med såvel små som store opgaver inden for vedligehold, udvikling og renovering af ejendomme. Derudover sørger vi for at forsikringer, entreprisekontrakter, finansieringsaftaler, betalinger og varslinger håndteres professionelt for bygherren. *Bygherren er som oftest bestyrelsen i en boligforening eller en ejendomsinvestor. 

Synes du, at du får nok ansvar? Hvis ja, hvad betyder denne tillid så for dig?

Jeg har fået utroligt meget ansvar siden dag ét. Ledelsen udviser stor tillid til mig og teamet, hvilket betyder at jeg med ro i maven kan sikre at hver eneste byggesag håndteres individuelt, og altid med henblik på at give bygherre den bedst mulige rådgivning specificeret til foreningens/investorens ejendom. 

Hvordan er arbejdsmængden?

Bygninger skal vedligeholdes – og hvis økonomien er til det, er der også mange, der ønsker at udføre udviklings- og renoveringsprojekter i forbindelse med ejendommens vedligeholdelsesopgaver. Det betyder at vi i byggesagsafdelingen ikke opererer med en arbejdsmæssig ’højsæson’ og ’lavsæson’, men derimod opererer vi med arbejdsopgaver i et stabilt flow hen over året.

Hvordan oplever du ØENS som arbejdsplads? Hvordan er stemningen her på kontoret?

Stemningen på kontoret er ofte rigtig god. Teamet er forholdsvist ungt og humøret er ofte højt. ØENS er en virksomhed, der har ekspanderet hurtigt i løbet af de seneste par år.