Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Lys og flot lejlighed på Glentevej udlejes

18. marts 2019

Af Ejendomsadministration

Er du studerende, og mangler du et sted at bo? Så er denne lyse lejlighed på 42 kvadratmeter på Glentevej i Københavns Nordvestkvarter måske noget for dig.

Lejligheden er beliggende i stueetage, har eget badeværelse, stue med åbent køkken og et mindre soveværelse med skydedør. Lejligheden er effektivt indrettet med lyse materialer i god kvalitet, som er lette at vedligeholde. Til lejemålet hører desuden et mindre depotrum i kælderen. Der er vaskeri i ejendommen.

Lejligheden er en studiebolig, og derfor er det et krav, at man er studieaktiv. Der er tale om en ubegrænset lejeperiode med overtagelse snarest. Ved indflytning betales et depositum på 24.000,- og forudbetalt husleje på 24,000,-.

Lejligheden fremvises første gang den 19. marts kl. 15:00 - 15:30. Tilmeld dig fremvisningen ved at sende en mail til lejer@oadv.dk. Har du spørgsmål til lejemålet, er du meget velkommen til at kontakte vores udlejningsadministration. Det gør du også på lejer@oadv.dk. Her kan du også booke tid til en anden fremvisning.

Adresse: Glentevej 10, stuen (lejlighed 8), 2400 Kbh NV.

8.000 kr./md.
  • Månedlig aconto: 500,-
  • Indflytningspris: 56.500,-
  • Ubegrænset lejeperiode
  • Overtagelse snarest

Tilmeld nyhedsbrev