fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Lasse har fået sin advokatbestalling

5. marts 2021

Det er fredag og solen skinner. I dag fejrer vi at Lasse Briks Plambeck, har fået sin advokatbestalling efter han gennem de seneste 3 år har været under vingerne på dygtige og erfarne kollegaer. Lasse har i de seneste tre år været i “mesterlære” som advokat (i denne periode har man titlen advokatfuldmægtig), hvor han primært har rådgivet klienter om de juridiske forhold, der gør sig gældende i forbindelse med familie- og arveretlige anliggender samt ved køb og salg af fast ejendom.

Lasse startede hos ØENS i februar 2018, og egentligt lå det slet ikke i kortene – hos Lasse – at han skulle være advokatfuldmægtig. Lasse fortæller her om sin rejse hos ØENS Advokatfirma, og hvad der skal ske fremadrettet:

“Jeg kunne til at starte med ikke helt bestemme mig for om jeg ville være advokatfuldmægtig eller ej. Så jeg startede som jurist. I løbet af de første 3 måneder havde ØENS Advokatfirma og jeg løbende dialog, hvorefter vi blev enige om (jeg fik overbevist mig selv om), at jeg godt ville forsøge mig som advokatfuldmægtig.

Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Jeg har været tilknyttet erfarne kollegaer, der har kunnet være med til at udvikle mine kompetencer. De har sørget for at guide mig på bedste vis gennem de udfordringer, jeg har mødt på min vej.

Jeg har siden min ansættelse i 2018 beskæftiget mig med familie- og arveret samt bolighandler, hvilket også er planen fremadrettet som advokat, hvor jeg skal være med til at udvikle advokatforretningen inden for disse områder.”

Vi ønsker Lasse et stort og stolt tillykke med advokatbestallingen.

Tilmeld nyhedsbrev