fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Lærenem og engageret Controller Trainee søges

15. maj 2022

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores controllerafdeling. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en værdifuld talknuser i vores dygtige, effektive og akkurate controllerteam og har du interesse for, eller måske endda erfaring fra branchen, så hop ombord.

Som Controller Trainee hos ØENS vil du blive taget igennem et toårigt forløb, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle facetter af en velfungerende controllerafdeling. Din opgave vil være at hjælpe vores controllere i ejendomsadministrationen i forbindelse med deres daglige opgaver såsom f.eks. oprettelse af nye ejendomme, daglig bogføring, OCR, forbrugsregnskaber, afstemninger, moms samt årsafslutning. Derudover vil du med tiden få din egen portefølje af ejendomme, og kunder, som du får det regnskabsmæssige ansvar for at støtte, håndtere og servicere.

Du har gerne en baggrund som Finansbachelor/økonom eller Financial Controller. Du er tosset med tal og taler og skriver perfekt dansk. Du kan arbejde 37 timer per uge, og er i stand til at deltage i 20 aftenmøder, årligt. Du er som person – positiv, målrettet og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo og du begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Vi forventer at du i rollen som controller trainee er kvik, fleksibel og ihærdig. Du elsker at være en del af en gruppe og du ved at det er ‘sammen’, vi virkelig trækker læsset. Et samvittighedsfuldt stykke arbejde er vigtigt for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at gøre dit arbejde ordentligt. Faktisk er netop ordentlighed en værdi, der driver dagligdagen for dig.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Chancen for at blive en del af vort team. Her vil du blive grundigt oplært, møde en behagelig og god omgangstone og de bedste og mest moderne værktøjer i branchen. Du vil få oplæring i Bolig4 og få fyldt din mentale rygsæk med relevant og brugbar viden.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden, ved altid at markedsføre den idé du brænder for. Du ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsninger og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang, være markante fortrin.

Se her, hvorfor ØENS Rådgivningshus er én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning via nedenstående link. Hellere i dag end i morgen – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist er d. 31. maj 2022. Vi forventer at 1. samtale afholdes 08. juni 2022. Udtages du til 2. samtale, vil denne forventes afholdt 15. juni 2022. Vi forventer en startdato for samarbejdet d. 1. september 2022.

Ansøg her

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 75 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.

Tilmeld nyhedsbrev