Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

ØENS køber Krat Accounts aktiviteter

Kære kunde.

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan offentliggøre, at Krat Account og Krat Estate bliver en del af ØENS. Morten Krat har pr. 1. oktober 2017 solgt sine aktiviteter til ØENS, hvor han indtræder som regnskabschef med ansvar for regnskabsfunktionen i ØENS.

Morten sælger sine aktiviteter til ØENS med et ønske om at kunne give sine kunder en god og kvalificeret rådgivning kombineret med muligheden for kunne tilbyde en større palette af ydelser, således at kunderne kan fokusere på deres kerneforretning. Mortens ønsker matcher rigtig godt med ØENS forretningsmodel, idet vores mantra er ”rådgivning i øjenhøjde”, og idet ØENS hele tiden har fokus på at udvikle nye, digitale løsninger, som gør livet lettere for kunderne.

ØENS er glade for at kunne byde Morten, hans medarbejdere og kunder velkommen. Overgangen vil næppe gå helt ubemærket hen, men vi vil gøre vores bedste for, at vores kunder kommer til at mærke så lidt til skiftet som muligt. Vi håber, at I vil opleve vores dygtige og servicemindede medarbejdere som et frisk pust og som en værdifuld samarbejdspartner.

ØENS Virksomhedsadministration
I forbindelse med sammenlægningen med Krat iværksætter vi et nyt ben i organisationen ØENS – et ben vi kalder ØENS Virksomhedsadministration. For at du som kunde kan fokusere 100 % på din forretning og dermed ikke bruge unødige kræfter på regnskab, løn, HR, markedsføring og andre såkaldte stabsfunktioner, vil ØENS Virksomhedsadministration afløse dig og overtage ansvaret for disse. De nærmere ydelser i ØENS Virksomhedsadministration er fortsat på tegnebrættet, men vi håber og bestræber os på at kunne præsentere dig for de konkrete ydelser i den nærmeste fremtid. Har du et behov eller en idé, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til Morten Krat på mk@oadv.dk.

Hvad får det af betydning for dig som kunde?
Fordi Morten Krat fortsat vil være kundeansvarlig, vil du som kunde ikke mærke en betydelig ændring. Er du regnskabskunde hos os, vil du fortsætte med den samme regnskabskonsulent som hidtil, ligesom du som ejendomskunde fortsat vil have Morten Krat som din faste kontaktperson i forbindelse med administrationen af din ejendomsportfølje. Du vil således ikke mærke den store ændring. Du vil dog modtage en ny samarbejdskontrakt, da ØENS er omfattet af lov om hvidvask.

Vi møder meget gerne vores kunder i øjenhøjde. Har du spørgsmål til den nye sammenlægning, så kig gerne forbi til en kop kaffe. Vi fortæller meget gerne mere om ØENS som organisation og dine fremadrettede muligheder som kunde hos os.

Morten Krat og hans medarbejderes kontaktoplysninger vil fremmover være som følger:

Morten Krat – regnskabschef
mail: mk@oadv.dk
telefon: 3246 4646

Carsten Bod – regnskabskonsulent
mail: cb@oadv.dk
telefon: 3246 4646

Erna Krat –  regnskabskonsulent
mail: ek@oadv.dk
telefon: 3246 4646

Vi glæder os til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde.

Tilmeld nyhedsbrev