Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Knæk Cancer: Vi støtter Børnecancerfonden

Det er blevet uge 43. Og uge 43 er, som den længe har været, helliget Danmarks største indsats mod kræft: Knæk Cancer-ugen. Kræft rammer hver tredje dansker. Vi har efterhånden alle prøvet at være pårørende til en cancerpatient eller på anden måde været i berøring med den barske sygdom. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

I dag lever 267.496 danskere med en kræftdiagnose. Et rigtig højt tal. Den gode nyhed er, at flertallet af alle disse patienter i dag overlever kræften. Men barren skal sættes højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

ØENS har de seneste år været med i kampen mod kræft, og vi har støttet i forbindelse med Knæk Cancer. Det gør vi også i år. I år har vi haft vores egen personaleindsamling, hvor vi hver især har givet et bidrag. Men i år havde vi også et ønske om at støtte Børnecancerfonden – så det har vi gjort.

Hvert år får 200 børn nemlig konstateret kræft. Og det er alt, alt for mange. Heldigvis er behandlingen gennem årene blevet forbedret, og i dag bliver 80 procent af alle børn med kræft helbredet. Det er et flot tal. Og vi er nået langt. Men vi kan nå længere endnu. Og det vil ØENS gerne bidrage til.

Vi er stolte og glade for endnu engang at være med i kampen mod kræft. Vi skal knække cancer.

Tilmeld nyhedsbrev