Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Attraktivt studiejob med henblik på praktikplads i august 2023

20. september 2022

HR-afdeling

Hos ØENS er vi stolte af at være med til at uddanne branchens kommende talenter. I den forbindelse søger vi talentfulde og entusiastiske kandidater til vores team af studerende – med mulighed for aftale om praktik efterfølgende.

Du skal i din ansøgning markere om du ønsker studiejob og praktik i en af følgende afdelinger:

  • Foreningsadministration
  • Udlejnings/investerings administration
  • Regnskab/controller afdelingen

ØENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Vi deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager, med højt til loftet og plads til begejstring. Vi dyrker og værdsætter den gode stemning, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker! På kontoret sørger dine enormt dygtige, fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en seriøs forskel for vores kunder og hinanden – det er det, vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

Hvad skal du lave?
Vi søger studerende til at bistå vores udlejnings- og foreningsadministratorer samt controllere med de daglige opgaver. Hos ØENS får du ansvar for egne opgaver, og du skal blandt andet arbejde med ejerskifter, administratorbesvarelser, forbrugsregnskaber, tale med lejere, vedligeholde webarkiv, varsle bolig/fællesudgifter, bogføring, afstemninger, økonomikørsler og meget andet.

Arbejdstid:
15 timer + ca. 10 aftenmøder om året.

Hvornår?
Start dato 2. januar 2023 som studerende
Start praktik 1. august 2023

Hvad tilbyder vi dig?

  • Faglig og personlig udvikling og udfordringer
  • Pionérånd
  • God og uformel omgangstone
  • Moderne kontormiljø i dejlige lyse lokaler
  • Øens (måske landets) allerbedste kolleger!
  • Oplæring i Bolig4

Du er gerne finansbachelor/finansøkonom/financial controller og ønsker at arbejde som studerende og efterfølgende komme i praktik hos ØENS. Du taler og skriver dansk, er glad for tal, er faglig dygtig, grundig og selvstændig. Samtidig har du et godt humør, en god energi og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og, at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve frihed under ansvar, nærværsledelse og formaliseret videndeling i stort omfang.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Send din ansøgning og CV til os hurtigst muligt via nedenstående link.

Ansøg her

Tilmeld nyhedsbrev