fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Gå-hjem-møde d. 19. april om el-ladeløsninger

4. april 2022

I takt med at salget af elbiler vinder frem i forhold til traditionelle benzin- og dieselbiler, bliver behovet for ladeløsninger større og større. Mange bestyrelser i andels- og ejerforeninger får flere og flere henvendelser fra medlemmer, der er interesserede i at få etableret en ladeløsning i foreningen.

Derfor har vi inviteret Chris Cording Jønsson fra Ladeløsning forbi til en snak om el-ladeløsninger til boligforeninger. Ladeløsning driver uvildig rådgivning vedrørende ladestandere til boligforeninger. De arbejder uafhængigt af de forskellige spillere på markedet (Clever, E.ON, Spirii m.m).

Formålet med mødet er at give jer som bestyrelsesmedlemmer, et indgående kendskab til opladning af elbiler i foreninger. I kan forvente få svar på de mest gængse spørgsmål herunder; hvad koster det at etablere ladestandere? Hvilke tekniske muligheder er der? Hvordan opsættes de? Hvordan kan det finansieres? Hvor mange ladestandere skal man bruge nu og i fremtiden? Mv.

Advokatfuldmægtig Thomas Valentin fra ØENS Advokatfirma vil fortælle om nogle af de vigtigste juridiske faldgruber, man som bestyrelse i en ejer- eller andelsboligforening bør være særligt opmærksom på i forbindelse med opsætningen af el-ladestandere.

Mødet afholdes den 19. april fra 17.30-19.00. Det vil være muligt at deltage fysisk på vores kontor [OBS: lukket for tilmelding til fysisk fremmøde] samt digitalt via Teams. Der vil være kaffe og sandwich til de tilmeldte på Lergravsvej.

Tilmeld nyhedsbrev