Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Effektiv og erfaren Controller/Virksomhedskonsulent søges

22. februar 2021

HR-afdeling

Er du en ørn til at lave, læse og optimere regnskaber? Har du flair for IT og er forbedringer en naturlig del af din DNA? Er du uddannet Cand.merc.aud, HD-R, Cand.merc.IT og trænger du til virkelig at skabe mærkbare resultater med din viden? Og vil du have nogen af de allerbedste kolleger i Danmark? Så læs videre.

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores travle regnskabsafdeling. Ønsker du at deltage på vores spændende rejse, at sætte dit præg og være en del af drivkraften i vores hastigt vækstende Virksomhedsadministration, så er det dig vi søger.

Hos ØENS Virksomhedsadministration, er vi et nyt, lille, men travlt, team af innovative, energiske, selvaktiverende og dejlige mennesker, hvorfor initiativ, kundevendt tilgang og selvdisciplin er afgørende faktorer for din succes. Ansættelsen er en nyoprettet stilling, og du er både udførende og skabende i at sikre de allerbedste rammer for dit virke. Vi lytter til dig og din erfaring og vil desuden gerne lære dig alt vi ved – vi lægger ekstremt meget vægt på det gode kollegaskab, videndeling og samarbejde internt og på tværs af vores organisation.

Du er HD-R, Cand.merc.aud, Cand.merc.IT eller tilsvarende. Du har allerede været i gang i nogle år og har kredset primært om SMV-segmentet, så du kender kompleksiteten ved de små og mellemstore virksomheders regnskaber og har en mental rygsæk fuld af gode løsninger og muligheder for forbedringer, som du er klar til at dele med dine kunder.

Dine daglige opgaver tegner du oftest selv. De er varierende, men vil overordnet kredse omkring:

  • At udforme, udvikle og formidle regnskaber til dine kunder
  • Traditionelle (og muligvis mindre traditionelle) konsulentopgaver for SMV

Du er som person glad, arbejdsom og en god og social kollega. Du er en mester i at regne, i at regne den ud og så er du til at regne med. Du værdsætter jo det gode sammenhold. Du har drive, smittende arbejdsglæde og tager en god portion af det med på job, hver morgen. Og så ser du værdi i et venskabeligt, kollegialt møde over et bordtennisbord eller en uformel, fælles fredagshygge sammen med dine gode kolleger.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af ØENS succes. Her vil du med stor selvstændighed gøre en forskel ved at hjælpe med at bygge op og løfte dig selv og dine kolleger til nye højder. Vi giver et stærkt vidensbagland, rare mennesker omkring dig, en lukrativ lønpakke, efter fortjeneste, rige uddannelses- og udviklingsmuligheder, frihed under ansvar og lejlighed til at arbejde hjemmefra i det omfang du ønsker.

Virksomhedens succes er DIN succes. Så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé du brænder for, og ønske at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang være nyttigt i denne rolle. Vi giver point for initiativ. Vi giver tilmed point for at fejle. Vi er ikke vilde med når man ikke prøver overhovedet, men prøver du, er der altså allerede point på tavlen. Det mener vi er god stil og den muld der får mennesker til at lære, trives og gro.

Nysgerrig? Vi har en ledig stol med dit navn på, der blot venter på dig. Send din ansøgning hurtigst muligt. Hellere i dag end i morgen – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg her

Tilmeld nyhedsbrev