Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Fantastisk studiejob-mulighed med kurs mod praktikplads august 2022

7. oktober 2021

HR-afdeling

Hos ØENS er vi stolte af at være med til at uddanne branchens kommende talenter. I den forbindelse søger vi de bedste, mest engagerede og entusiastiske medarbejdere til vores team af studerende.

Og dét med mulighed for praktik, efterfølgende.

Du er gerne i færd med at uddanne dig til Finansbachelor/Finansøkonom/Financial Controller og ønsker et relevant studiejob samt evt. at komme i praktik hos ØENS til august 2022. Du taler og skriver dansk, er glad for tal, har styr på dine fag, er grundig, lærenem og kan lide at arbejde selvstændigt. Samtidig har du et godt humør, en stor energi og er ikke bange for en stejl læringskurve og at kaste dig ud i nye opgaver.

Hvad skal du lave? Vi søger studerende til at bistå vores investerings/foreningsadministratorer samt controllere med de daglige opgaver. Hos ØENS får du ansvar for egne opgaver, og du skal blandt andet, afhængigt af din faglighed, arbejde med ejerskifter, administratorbesvarelser, forbrugsregnskaber, webarkiv-vedligeholdelse, varsle bolig/fællesudgifter, bogføring, afstemninger, økonomikørsler og meget, meget andet.

Bemærk! Du bedes i din ansøgning markere, hvilken af følgende afdelinger, du ønsker at starte studiejob og praktik i:

  • Foreningsadministration
  • Udlejningsadministration
  • Regnskabsafdelingen

Arbejdstid: 15 timer ugentligt + ca. 10 aftenmøder om året.

Hvornår? Startdato 1. januar 2022

Hvad tilbyder vi dig?

  • Faglig og personlig udvikling – og masser af udfordringer
  • God og uformel omgangstone
  • Et moderne og digitalt førende miljø
  • Oplæring i Bolig4
  • Øens (måske landets) allerbedste kolleger!

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og, at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve frihed under ansvar, nærværsledelse og formaliseret videndeling i stort omfang.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Send din ansøgning, CV mm. til os via nedenstående link.

HUSK at notér i ansøgningen, hvilken afdeling du ønsker at starte studiejob/praktik i.

Ansøg her

ØENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Vi deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager, med højt til loftet og plads til begejstring. Vi dyrker og værdsætter nemlig den gode stemning, om det er over bordtennisbordet, en uformel fredag i medarbejderloungen eller simpelthen i udførelsen af hverdagens arbejdsopgaver, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine mere end 60 enormt dygtige og dejlige, fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en seriøs forskel for vores kunder og hinanden – det er det, vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

Tilmeld nyhedsbrev