Få jeres egen hjemmeside

cropped_GalleryImage-1665_738x351

Foreningshjemmeside - få en hjemmeside til jeres forening

Med en foreningshjemmeside fra Øens Ejendomsadministration får I en hjemmeside, hvor vedtægter, budgetter, oversigt over kontaktpersoner, referater fra generalforsamlinger m.m. kan findes døgnet rundt.

Alle kan være med
Ofte kræver det viden om f.eks. html eller om særlige programmer at lave en hjemmeside. Med en foreningshjemmeside er hele skabelonen klar fra start! Webredaktøren kan gå i gang fra dag ét med lægge fotos, tekster og diverse dokumenter på.
Alt redigeres via internettet, og der kræves intet andet end en computer og internetadgang. Samtidig har vi sørget for, at systemet er så brugervenligt, at kan man Word, så kan man også redigere en foreningshjemmeside.

Åbent eller lukket
Hjemmesiden er delt op i tre områder: ét tilgængeligt for alle, ét andet kun for beboerne og ét tredje kun for bestyrelsen. Redaktøren af hjemmesiden bestemmer selv, hvilke informationer, der lægges hvor.

Uanede muligheder
Få vist fotos af ejendommen, arealerne m.m., annoncér boliger til salg eller leje, orienter om, hvad der sker via kalenderen, læs beboernyheder og meget andet!
I området, der er beregnet til beboerne, kan der uploades regnskaber, vedtægter, budgetter og andre dokumenter – alt sammen tilgængeligt for beboerne døgnet rundt. På den måde kan der blot henvises til hjemmesiden, når der kommer forespørgsler på generelle informationer.

Spar tid og penge
Bruges det indbyggede nyhedsbrev, kan bestyrelsen fremover sende informationer pr. mail til beboerne – og med et klik også samtidig lægge nyheden på hjemmesiden. Det betyder, at der kun skal deles papir ud til et fåtal af beboerne og, at bestyrelsen dermed sparer tid og ressourcer.

Eksisterende forening?